Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
Σχολή Επιστημών Πληροφορίας
Παραλαβή Παπύρων
Θεματική Ενότητα: Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
Κατηγορίες: Νέα Τμήματος
Σας ενημερώνουμε ότι έχουν τυπωθεί οι πάπυροι των αποφοίτων του πρώην Τμήματος Διοίκησης Τεχνολογίας από τις ορκωμοσίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 31-08-2013.

Για τους απόφοιτους του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής (όσοι έχουν καταβάλει το αντίστοιχο παράβολο των 18 ευρώ), έχουν τυπωθεί οι πάπυροι από τις ορκωμοσίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 31-12-2012.

Οι απόφοιτοι μπορούν να παραλαμβάνουν του παπύρους από τη Γραμματεία του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής κατά τις ώρες εξυπηρέτησης των φοιτητών (Δευτέρα-Παρασκευή 11:30-13:00).

Κατά την παραλαβή θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο. Σε περίπτωση που θα σταλεί εκπρόσωπος θα πρέπει να έχει εξουσιοδότηση (από Αστυνομία ή ΚΕΠ) και την αστυνομική του ταυτότητα.

Εάν κάποιος δε μπορεί να έρθει στη Γραμματεία υπάρχει δυνατότητα αποστολής του παπύρου με courier, με χρέωση παραλήπτη.
Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αποσταλεί μήνυμα στο e-mail της Γραμματείας itsecr@uom.gr. Στο μήνυμα θα αναφέρονται τα στοιχεία του παραλήπτη (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, κινητό τηλ) και ότι η αποστολή θα γίνει με χρέωση παραλήπτη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.


Η Γραμματεία του Τμήματος