Σχολή Οικονομικών και Περιφερειακών Σπουδών
Χαιρετισμός Κοσμήτορα Σχολής Οικονομικών & Περιφερειακών Σπουδών προς τους πρωτοετείς φοιτητές
Θεματική Ενότητα: Σχολή Οικονομικών και Περιφερειακών Σπουδών
Κατηγορίες: Νέα Τμήματος
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Σεπτέμβριος 2017

Χαιρετισμός Κοσμήτορα

Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στη Σχολή Οικονομικών και Περιφερειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και σας συγχαίρω για την επιτυχία σας στις πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή σας σε Τμήμα της Σχολής μας. Είμαι βέβαιος ότι η επιτυχία σας αυτή ήταν αποτέλεσμα μίας κοπιαστικής και επίμονης προσπάθειας.

Τα δύο Τμήματα της Σχολής μας (Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών) διαθέτουν μεγάλη παράδοση και παρουσία στα εκπαιδευτικά και ερευνητικά δρώμενα της χώρας, αλλά και διεθνώς και σήμερα έχουν να επιδείξουν ένα σημαντικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο ανεγνωρισμένο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Όλοι οι διδάσκοντες της Σχολής πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας για υψηλού επιπέδου σπουδές και δεν θα σας απογοητεύσουμε για την επιλογή ενός από τα Τμήματα της Σχολής μας για τις προπτυχιακές σας σπουδές. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές σας, πιστεύουμε ότι με τις δικές σας και τις δικές μας προσπάθειες θα έχετε αποκτήσει όλα εκείνα τα εφόδια που είναι απαραίτητα για να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως νέοι επιστήμονες με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές.

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για τις προπτυχιακές σας σπουδές και μας εμπιστευτήκατε το επιστημονικό, εκπαιδευτικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό της Σχολής θα είναι δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια των σπουδών σας και θα στηρίζει κάθε προσπάθειά σας.

Σας καλωσορίζω και πάλι στη Σχολή Οικονομικών και Περιφερειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και σας εύχομαι καλή ακαδημαϊκή χρονιά και καλή πρόοδο.


Ο Κοσμήτορας

Καθηγητής Κώστας Βελέντζας