Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
Σχολή Επιστημών Πληροφορίας
Ημερομηνία και ώρα ορκωμοσίας Αυγούστου 2016
Θεματική Ενότητα: Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
Κατηγορίες: Νέα Τμήματος

Αγαπητοί υποψήφιοι πτυχιούχοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η επόμενη τελετή αποφοίτησης (ορκωμοσία) του Τμήματός μας θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου 2016 και ώρα 10:30 π.μ.

Ο τόπος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν την τελετή (θα λάβετε σχετική ενημέρωση). Αν κάποιος δεν μπορέσει να παρευρεθεί, ενώ έχει καταθέσει τα σχετικά δικαιολογητικά, παρακαλούμε να ενημερώσει οπωσδήποτε τη Γραμματεία μέχρι τις 16/8/2016, αποστέλλοντας μήνυμα στο itsecr@uom.gr.

Η είσοδος των υποψηφίων πτυχιούχων θα γίνει στις 10 π.μ. (ενημέρωση υποψηφίων και υπογραφές εγγράφων), ενώ η προσέλευση των προσκεκλημένων τους θα πρέπει να ολοκληρωθεί στο διάστημα 10:15-10:30 π.μ., λαμβάνοντας υπόψη τον παρακάτω κανονισμό:

"Απαγορεύονται οι κόρνες αερίου, οι πυρσοί και γενικά η χρήση κάθε αντικειμένου που είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια των παρισταμένων (κίνδυνος πυρκαγιάς, βραχυκυκλώματος κ.λπ.), προκαλεί ενόχληση και αντίκειται στην οφειλόμενη ακαδημαϊκή ευπρέπεια."Τέλος, ως απόφοιτοι πλέον, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες:

1. Συμπληρωματική πρόσκληση για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017

και

2. Εγγραφή στο μητρώο αποφοίτων του Ιδρύματος

Με τις καλύτερες ευχές μας για «Καλή Σταδιοδρομία»!