Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Σχολή Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων
ΟΔΕ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Θεματική Ενότητα: Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων
Κατηγορίες: Νέα Τμήματος

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Θεσσαλονίκη 30-10-2017

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2017-2018

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2017-18 έχει προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από 1 Νοεμβρίου 2017 έως 15 Νοεμβρίου 2017.

Επίσης, σε εφαρμογή της υπΆ αριθ. 4/14-12-2016 απόφασης της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων, στο εξής, οι φοιτητές θα δηλώνουν μόνο τα μαθήματα επιλογής που επιθυμούν να διδαχθούν. Τα υποχρεωτικά μαθήματα (τρέχοντος εξαμήνου και οφειλόμενα) θα δηλώνονται αυτόματα από τη Γραμματεία του Τμήματος.

Αυτό σημαίνει ότι οι φοιτητές που φοιτούν στο Α΄ ή το Γ΄ εξάμηνο σπουδών δεν χρειάζεται να προβούν σε κάποια ενέργεια παρά μόνο να ελέγξουν εάν έχουν δηλωθεί όλα τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου καθώς και όσων μαθημάτων οφείλουν από την προηγούμενη χειμερινή ακαδημαϊκή περίοδο.

Οι φοιτητές που βρίσκονται στο Ε΄ εξάμηνο σπουδών, υποχρεούνται κατά την περίοδο των δηλώσεων να δηλώσουν μέσω της εφαρμογής «students web» την κατεύθυνση που επιθυμούν. Οι κατευθύνσεις του προγράμματος σπουδών ξεκινούν στο Ε΄ εξάμηνο σπουδών και είναι οι εξής:

α) Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων

β) Μάρκετινγκ και Διοίκηση Λειτουργιών.

Οι φοιτητές του Ε΄, το Ζ΄ εξαμήνου καθώς και οι επί πτυχίω φοιτητές θα πρέπει να δηλώσουν τα μαθήματα επιλογής που επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Η δήλωση μαθημάτων πραγματοποιείται με την είσοδό σας στην εφαρμογή students web: https://services.uom.gr/unistudent/login.asp

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2017-2018

Σας ενημερώνουμε ότι η περίοδος δηλώσεων συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2017-18 έχει προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 έως την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017. Η διανομή συγγραμμάτων θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δηλώνετε μόνο τα συγγράμματα των μαθημάτων που έχετε δηλώσει στην τρέχουσα περίοδο.

Η δήλωση συγγραμμάτων πραγματοποιείται με την είσοδό σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα http://eudoxus.gr/ χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης με την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο https://uregister.uom.gr/.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος