19ο ετήσιο Συνέδριο Ιστορικών Οικονομικής Σκέψης: 16-17 Ιουνίου 2017
Θεματική Ενότητα: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Κατηγορίες: Συνέδρια

Οι Έλληνες Ιστορικοί της Οικονομικής Σκέψης (ΕΙΟΣ) και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με την υποστήριξη της Εταιρείας Οικονομολόγων Θεσσαλονίκης (ΕΟΘ) διοργανώνουν το «19ο Ετήσιο Συνέδριο Ελλήνων Ιστορικών Οικονομικής Σκέψης».

Η θεματολογία του Συνεδρίου αφορά στην Ιστορία της Οικονομικής Σκέψης. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Πρόγραμμα συνεδρίουΠρόσκληση Υποβολής Προτάσεων Εισηγήσεων

Οι Έλληνες Ιστορικοί της Οικονομικής Σκέψης (ΕΙΟΣ) και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με την υποστήριξη της Εταιρείας Οικονομολόγων Θεσσαλονίκης (ΕΟΘ) διοργανώνουν το «19ο Ετήσιο Συνέδριο Ελλήνων Ιστορικών Οικονομικής Σκέψης», και καλούν για την υποβολή προτάσεων εισηγήσεων.

Η θεματολογία του Συνεδρίου αφορά στην Ιστορία της Οικονομικής Σκέψης. Ενθαρρύνεται η υποβολή προτάσεων εισηγήσεων από διδακτορικούς φοιτήτριες/τές στην Ιστορία της Οικονομικής Σκέψης, στην Πολιτική Οικονομία, και στην Οικονομική Μεθοδολογία.

Κρίσιμες Ημερομηνίες

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Η προθεσμία για την υποβολή Περιλήψεων των προτάσεων εισηγήσεων λήγει στις 9 Ιουνίου 2017, και θα πρέπει να σταλούν στις διευθύνσεις: Λ. Τσουλφίδης: Lnt@uom.edu.gr ή Β. Χουλιάρας: vaschoul@teiser.gr

Με θερμούς χαιρετισμούς,

H Oργανωτική & Επιστημονική Eπιτροπή:

Σταύρος Δρακόπουλος, ΜΙΘΕ, ΕΚΠΑ

Μιχάλης Ζουμπουλάκης, ΟΕ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Νίκος Θεοχαράκης, ΟΕ, ΕΚΠΑ

Θεόδωρος Μαριόλης, ΔΔ, Πάντειο Πανεπιστήμιο

Περσεφόνη Τσαλίκη, ΟΕ, ΑΠΘ

Λευτέρης Τσουλφίδης, ΟΕ, ΠαΜακ

Μιχάλης Ψαλιδόπουλος, ΟΕ, ΕΚΠΑ

Βασίλης Χουλιάρας, ΕΟΘ

Κάλεσμα Ιστορικών Οικονομικής Σκέψης