Πανεπιστήμιο Μακεδονίας - University of Macedonia

Aνοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα: ελεύθερα προσβάσιμα και δωρεάν διαθέσιμα, στο Διαδίκτυο, για όλους
Ημερομηνία: Monday, October 12 @ 14:17:58
Θεματική Ενότητα Πανεπιστήμιο Μακεδονίαςopencourses.gr opencourses.uom.gr

Aνοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα,
ελεύθερα προσβάσιμα και δωρεάν διαθέσιμα,
στο Διαδίκτυο για όλους
opencourses.gr
Ανοικτή γνώση διαθέσιμη σε όλους!

Με τη σύμπραξη 25 Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, με τη συμμετοχή άνω των 2.300 διδασκόντων και με περισσότερα από 2.300 ακαδημαϊκά μαθήματα να παρέχονται ελεύθερα και δωρεάν για όλους μέσω Διαδικτύου, ολοκληρώνεται η δράση «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα», έπειτα από τρία χρόνια πορείας.

To Πανεπιστήμιο Μακεδονίας συμμετέχει στην δράση «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα» με την ανάπτυξη 61 ανοικτών μαθημάτων στην αντίστοιχη δικτυακή πλατφόρμα!

 

Τα ανοικτά μαθήματα εν συντομία

Τι είναι: Μαθήματα, προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου σπουδών, τα οποία διδάσκονται σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ ανά την Ελλάδα, έχουν διαμορφωθεί ψηφιακά και διατίθενται στο Διαδίκτυο, ελεύθερα και δωρεάν για όλους.

Τι δεν είναι: Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Τα ανοικτά μαθήματα δεν προσφέρουν περαιτέρω διδακτική υποστήριξη και δεν οδηγούν στη χορήγηση κάποιου πιστοποιητικού γνώσης ή κατάρτισης.

Σε ποιους απευθύνονται: Σε φοιτητές και απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ερευνητές, μαθητές, επαγγελματίες, αλλά και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να διευρύνει ή να ανανεώσει τις γνώσεις του.

Τι προσφέρουν: Νέες γνώσεις, επιμόρφωση και εξειδίκευση, ευκαιρία στη μάθηση για όλους.

Ποιοι τα παρέχουν: 25+ Πανεπιστήμια και ΤΕΙ ανά τη χώρα, με την υποστήριξη του Ακαδημαϊκού Διαδικτύου (GUnet).

Πού θα τα βρείτε: Το ευρύ κοινό μπορεί να αναζητήσει τα παρεχόμενα ανοικτά μαθήματα στην Εθνική Πύλη Αναζήτησης, opencourses.gr, η οποία έχει αναπτυχθεί και παρέχεται από το Ακαδημαϊκό Διαδίκτυο (GUnet).

Περισσότερες πληροφορίες:

Συνδεθείτε
web: http://opencourses.gr | facebook:OpenCourses.gr | twitter:;@OpenCoursesGRΤο άρθρο αυτό προέρχεται από Πανεπιστήμιο Μακεδονίας - University of Macedonia
http://www.uom.gr/

Διεύθυνση (URL) ανακοίνωσης:
http://www.uom.gr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=7085