Έναρξη λειτουργίας της Λέσχης Κυβερνο-Ασφάλειας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας


Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας,

Το Εργαστήριο Πολυμέσων, Ασφάλειας και Δικτύωσης (MSNlab) του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας της Λέσχης Κυβερνο-Ασφάλειας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Cyber Security Club at University of Macedonia) με σύντομη ονομασία «ΛΕΚΑ@ΠΑΜΑΚ» (“CSC@UoM”).

Η ΛΕΚΑ@ΠΑΜΑΚ αποσκοπεί στη λειτουργία μιας ομάδας ηθικών χάκερ (ethical hacker) που θα αναπτύσσουν θέματα κυβερνο-ασφάλειας, θα εφαρμόζουν λύσεις και θα βοηθούν στην παροχή υποστήριξης σε προγράμματα κυβερνο-ασφάλειας για την αύξηση της ευαισθητοποίησης στην ακαδημαϊκή κοινότητα του ΠΑΜΑΚ σε όλους τους τομείς της ασφάλειας πληροφοριών.

Μέλη της ΛΕΚΑ@ΠΑΜΑΚ μπορούν να γίνουν οι ενεργοί φοιτητές προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων σπουδών, μέλη του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού, καθώς και μέλη του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού του ΠΑΜΑΚ. Η ιδιότητα του μέλους παρέχεται, χωρίς οποιαδήποτε διάκριση σε ηλικία, φύλο, κ.ά., μετά από ηλεκτρονική κατάθεση στον ιστότοπο https://csc.uom.gr/:

  1. αίτησης του υποψηφίου μέλους
  2. ανεπιφύλακτης και ρητής αποδοχής του Κανονισμού Λειτουργίας και του Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας στην Κυβερνο-Ασφάλεια της ΛΕΚΑ@ΠΑΜΑΚ

Οι εγγραφές μελών έχουν ήδη ξεκινήσει!

Ο Διευθυντής του MSNlab

Γιάννης Μαυρίδης, Καθηγητής

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font