ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΠΥΡΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΕΩΣ 31-08-2020


Ενημερώνουμε τους αποφοίτους μας ότι οι πάπυροι είναι έτοιμοι για παραλαβή για όσους ορκίστηκαν έως τις 31-08-2020.

Για να παραλάβει ο/η ενδιαφερόμενος/η ή ο/η εξουσιοδοτημένος/η εκπρόσωπός του/της τον πάπυρο υπάρχουν δυο τρόποι:

 1) Παραλαβή από τη Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών τις ημέρες Τρίτη έως Παρασκευή και τις ώρες 10:00 με 15:00  με την ταυτότητα (και με την εξουσιοδότηση αν πρόκειται για νόμιμο εκπρόσωπο).

2) Υποβολή Αίτησης παραλαβής παπύρου στο ΚΕΠ της περιοχής του, όπου θα γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων του. Το ΚΕΠ θα στείλει το αίτημα στη Γραμματεία και ο πάπυρος θα αποσταλεί υπηρεσιακά στο ΚΕΠ, από όπου και θα τον παραλάβει (πάλι με την ταυτότητά του/της ή με άλλο ταυτοποιητικό έγγραφο).

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η εξουσιοδότηση σε τρίτο πρόσωπο μπορεί να έχει εκδοθεί μέσω gov.gr και δεν απαιτείται το γνήσιο της υπογραφής.

Η απλή εξουσιοδότηση σε τρίτο πρόσωπο πρέπει να φέρει το γνήσιο της υπογραφής από τις αρμόδιες διοικητικές αρχέςκαι να αναγράφει επακριβώς τον σκοπό, δηλαδή «εξουσιοδοτώ τον/την….. για να παραλάβει τον πάπυρό μου από τη Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας».

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι Κύπριοι πτυχιούχοι δύνανται να αιτηθούν την ταχυδρομική αποστολή του παπύρου τους, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά:

1)      Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου

2)      Έγκυρη ταχυδρομική διεύθυνση

στο e-mail της Γραμματείας Ο.Ε. (ecosecr@uom.edu.gr) αποκλειστικά από το ακαδημαϊκό τους e-mailγια την ταυτοποίησή τους, και αφού πρώτα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη Γραμματεία.

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font