ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΣΤΕΓΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2021-2022


Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες), έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση για στέγαση ακαδ.έτους  2021-2022, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Πανεπιστημίου μας, χρησιμοποιώντας το λογαριασμό τους τύπου user@uom.edu.gr (για περισσότερες διευκρινήσεις  μπορείτε να επικοινωνείτε με το mail της Φοιτητικής Εστίας fekalama@otenet.gr)

Η ηλεκτρονική  πλατφόρμα  θα είναι ανοικτή από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 μ.μ.  έως και την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα  09:00 π.μ..

 Η ηλεκτρονική αίτηση να υποβάλλεται από Η/Υ (όχι κινητό) και από το φοιτητικό σας e-mail για αποφυγή τεχνικών προβλημάτων.

Oι  πρωτοετείς  φοιτητές ακαδ. έτους 2021-2022, θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση, για την στέγαση μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής–ταυτοποίησης στις Γραμματείες των Τμημάτων και την απόκτηση των στοιχείων του λογαριασμού τους. Οι ημερομηνίες για την υποβολή αίτησης αυτών (των πρωτοετών) θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της εγγραφής τους.

Τα αρχεία που θα επισυνάψετε πρέπει να είναι είτε σαρωμένα από σαρωτή (scanner) είτε ΕΥΚΡΙΝΩΣ φωτογραφημένα. Μπορεί να είναι τύπου .pdf, ή .doc ή αρχεία εικόνας.

 

Από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας