Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας συμμετέχει στο Helexpo Forum - "H καινοτομία στην Β. Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν"


Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας συμμετέχει στο Helexpo Forum -

Πρόσκληση

 

Στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ/Helexpo Forum θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στην Αίθουσα 1 (Αλέξανδρος) στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης εκδήλωση με τίτλο «Η Καινοτομία στη Βόρεια Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν» όπου, μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν οι δράσεις καινοτομίας των Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Ιδρυμάτων της χώρας.

 

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θα εκπροσωπήσει ο κύριος Κωνσταντίνος ΦούσκαςΑναπληρωτής Καθηγητής Τεχνολογικής Καινοτομίας και Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής.

 

Όσοι/όσες επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, θα πρέπει να κάνετε την προεγγραφή σας και να εκτυπώσετε το καρτελάκι εισόδου (badge) που είναι απαραίτητο για την είσοδό σας στο χώρο του Forum (https://services.helexpo.gr/helexpoforumvisitors). 

Μαζί με το καρτελάκι εισόδου, θα πρέπει να επιδείξετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησής σας, καθώς και την αστυνομική σας ταυτότητα (ή το διαβατήριο) για έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Η είσοδος όλων των συμμετεχόντων στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης» θα γίνεται από την κεντρική είσοδο επί της λεωφόρου Στρατού.

 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font