ΕΠ Εισαγωγή Αλλοδαπών - Αλλογενών 2021-2022


Εγγραφές των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 με την ειδική κατηγορία των Αλλοδαπών-Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και αποφοίτων λυκείων ή αντιστοίχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε.

Οι εγγραφές των επιτυχόντων στις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με τις κατηγορίες

  • Αλλοδαπών – Αλλογενών, αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων χωρών εκτός Ε.Ε. και
  • Αλλοδαπών-Αλλογενών, αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών μελών της Ε.Ε., (συμπεριλαμβανομένων των επιτυχόντων αποφοίτων Λυκείων της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι οποίοι είχαν συμμετοχή στις παγκύπριες εξετάσεις και κατέχουν βεβαίωση πρόσβασης του τρέχοντος έτους-2020)

θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την Εγκύκλιο εγγραφών αλλοδαπών-αλλογενών του ΥΠΑΙΘ, από 23 έως και  30 Σεπτεμβρίου 2021.

Επειδή απαιτείται αυτοπρόσωπη προσέλευση, οι επιτυχόντες ή τα νομίμως εξουσιοδοτημένα από αυτούς πρόσωπα υποχρεούνται στην τήρηση όλων των μέτρων που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται καθημερινά 10:00 π.μ. - 11:00 μ.μ., κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 2310 891 158.

Εναλλακτικά, τα δικαιολογητικά μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Σχολή Επιστημών Πληροφορίας
ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Εγνατία 156, 54636 Θεσσαλονίκη

Για την εγγραφή τους οι επιτυχόντες καλούνται να καταθέσουν όσα αναφέρονται στην ενότητα "1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ" της Εγκυκλίου.

Επιπρόσθετα δε, καλούνται να καταθέσουν την Αίτηση αρχικής εγγραφής, στο κάτω μέρος της οποίας (π.χ. πριν από τη θέση της υπογραφής) θα πρέπει να συμπληρώσουν τον ΚΩΔΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ (από το μηχανογραφικό δελτίο τον κωδικό που αποτελείται από Κωδ.Χώρας, Κατηγ, Αυξ.αριθμό). 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font