ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ 2021-2022


Ανακοινώνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+/KA103 Πρόσκληση Εκδήλωσης  Ενδιαφέροντος για την κινητικότητα Διδακτικού Προσωπικού

σε  Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης σε χώρες που ανήκουν στο πρόγραμμα με σκοπό τη διδασκαλία και επιμόρφωση για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Η συγκεκριμένη δράση του Προγράμματος δίνει τη δυνατότητα μετακίνησης στο διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου  με σκοπό τη διδασκαλία σε ένα συνεργαζόμενο Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης στο εξωτερικό. Παράλληλα, επιτρέπει τη συμμετοχή σε δραστηριότητες επιμόρφωσης (εξαιρουμένης της συμμετοχής σε συνέδρια) ή παρακολούθησης εργασίας σε συνεργαζόμενο Ίδρυμα, ή άλλο σχετικό φορέα του εξωτερικού, σε χώρα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα. Επίσης, επιτρέπει το συνδυασμό περιόδου κινητικότητας για διδασκαλία και επιμόρφωση.

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής, οι οδηγίες, το έντυπο της αίτησης και όλα τα σχετικά έγγραφα/δικαιολογητικά  καθώς και ο Κανονισμός Κινητικότητας Προσωπικού βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Γραφείου Erasmus στους παρακάτω  συνδέσμους:

https://www.uom.gr/erasmus-office/kinhtikothta-didaktikoy-prosopikoy-gia-didaskalia-kai-epimorfosh

https://www.uom.gr/erasmus-office/kanonismos-kinhtikothtas-prosopikoy

 

Παρακαλούμε βρείτε παρακάτω το κείμενο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος (call for teaching and training).

 

Περίοδος Αιτήσεων: 24/09/2021-25/10/2021



Λήψη Αρχείων / Downloads
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font