Οδηγίες προς τους Φοιτητές και τις Φοιτήτριες του Ιδρύματος προς αποφυγήν της διασποράς του COVID-19


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Αγαπητοί φοιτητές, Αγαπητές φοιτήτριες,

Παρακαλούμε πολύ, για την καλύτερη δυνατή προστασία σας και την ελαχιστοποίηση των κινδύνων που εγκυμονεί η διασπορά του ιού, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:


  • Στο χώρο του κυλικείου του Πανεπιστημίου, βάσει της Κ.Υ.Α. αρ. 119847/ΓΔ6 (Β΄4406/2021), επιτρέπεται η διανομή των τροφίμων και ροφημάτων σε πακέτο, αποκλειστικά και μόνο υπό την προϋπόθεση της χρήσης προστατευτικής, μη ιατρικής μάσκας κατά τον χρόνο αναμονής.
  • Η κατανάλωση των τροφίμων και ροφημάτων του κυλικείου γίνεται ΕΚΤΟΣ του χώρου του Πανεπιστημίου, δηλαδή στον προαύλιο χώρο ή εκτός των ορίων της αυλής.
  • Η κατανάλωση προϊόντων στον χώρο του Φουαγιέ, που συνεπάγεται την απομάκρυνση της μάσκας, σε συνδυασμό με τη συγκέντρωση πολλών ανθρώπων στο ίδιο μέρος, εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους διασποράς του ιού.
  • Παρακαλούμε, όταν κάθεστε στο χώρο του Φουαγιέ, ή κυκλοφορείτε στους κοινόχρηστους χώρους, φοράτε πάντα την προστατευτική σας μάσκα.
  • Αποφεύγετε τον συνωστισμό με πολλά άτομα. Έχουν ήδη εμφανιστεί κρούσματα ανάμεσα σε συμφοιτητές σας και είναι πιθανόν να γίνεται διασπορά του ιού από ασυμπτωματικά άτομα που αγνοούν ότι είναι φορείς.

Κλείστε ραντεβού για τον εμβολιασμό σας στο εμβολιαστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας χωρίς αναμονή, χωρίς καθυστέρηση, στέλνοντας e-mail στο emvolio@uom.edu.gr


Από την Πρυτανεία

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font