Εκδήλωση με τίτλο "Το Σέιχ Σου του Αύριο" - 07 Νοεμβρίου 2021, ΒΕΘ


Εκδήλωση με τίτλο
Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης και η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας διοργανώνουν την πρώτη Δια Ζώσης Συζήτηση με θέμα "Το Σέιχ Σου του Αύριο", την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, στην αίθουσα "Παναγιώτης Παπαδόπουλος" του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27).
 
Με αφορμή τις πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού και των επακόλουθων φυσικών καταστροφών το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης λαμβάνει την πρωτοβουλία για την πραγματοποίησης συζήτησης σχετικά με το περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με το δάσος και την προστασία του. Αντικείμενα της συζήτησης θα αποτελέσουν το ιστορικό πλαίσιο δημιουργίας και ανάπτυξης του δάσους καθώς και η τωρινή του κατάσταση. Επιπλέον πεδία ενδιαφέροντος θα αποτελέσουν, η αειφορική διαχείριση του, τα προβλήματα που υπάρχουν στο δάσος και γενικότερα στην έκταση του, αλλά και οι πιθανές λύσεις.

Η Συζήτηση θα έχει το χαρακτήρα δια ζώσης εκδήλωσης, με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα ενάντια στη διασπορά του Covid-19.
 
Για οποιαδήποτε απορία ή επιπλέον πληροφορία τυχόν χρειαστείτε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο municipal.youth.council.thess@gmail.com είτε τηλεφωνικά στο 6970075700 (Παράσογλου Αντώνης). 
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font