ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021-2022


Η εξεταστική Ιανουαρίου –Φεβρουαρίου 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία βάσει της υπ’αριθ. 119847/ΓΔ6/23-9-2021 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ4406 Β’) από 31-1-2022 έως 18-2-2022. Λόγω της πανδημίας covid 19, για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο της διασποράς του ιού και για την ασφαλή και ομαλή συμμετοχή των φοιτητών-τριών στην εν λόγω εξεταστική θα σας παρακαλούσαμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Όλοι οι φοιτητές που θα συμμετέχουν στην εξεταστική υποχρεούνται να υποβάλλουν δήλωση στην πλατφόρμα edupass, https://edupass.gov.gr εάν δεν έχουν ήδη υποβάλλει σχετική δήλωση κατά τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου.

  2. Για την είσοδό σας στο χώρο του Πανεπιστημίου θα πρέπει να επιδεικνύετε στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή ένα από τα παρακάτω:

i) Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή

ii) Πιστοποιητικό νόσησης από κορωνοϊό ή

iii) Αρνητική διάγνωση είτε σε εργαστηριακό έλεγχο για COVID-19 με μοριακό τεστ, έως 72 ώρες πριν την εξέταση του μαθήματος είτε σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου,(rapid) που θα έχει διενεργηθεί έως 48 ώρες πριν την εξέταση του μαθήματος

  1. Να χρησιμοποιείτε προστατευτική μάσκα, μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2 ή ΚΝ95) ή εναλλακτικά διπλή μάσκα.

  2. Φροντίστε να σημειώνετε σε κάθε μάθημα που εξετάζεστε την αίθουσα/αμφιθέατρο εξέτασης και τον αριθμό του καθίσματός σας, ώστε σε περίπτωση κρούσματος να είστε σε θέση να ενημερώσετε τον υπεύθυνο covid 19 του Τμήματος ή τη Γραμματεία στο e-mail:finsecr@uom.edu.gr για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες τήρησης του πρωτοκόλλου υγείας.

  3. Να ακολουθείτε τις οδηγίες των διδασκόντων και επιτηρητών του κάθε εξεταζόμενου μαθήματος

  4. Να συμβουλεύεστε το πρόγραμμα εξετάσεων το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Τμήματος

  1. Να προσκομίζετε την φοιτητική σας ταυτότητα για τη συμμετοχή σας στην εξεταστική. Σε περίπτωση απώλειας αυτής, βεβαίωση σπουδών από την Γραμματεία στην οποία θα αναγράφεται για συμμετοχή στην εξεταστική Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021-2022.

  2. Οι εργαζόμενοι φοιτητές-τριες για να δικαιολογήσουν τη χορήγηση αδείας απουσίας από την εργασία τους συμπληρώνουν υπηρεσιακό σημείωμα το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Τμήματος (Φοιτητικά-Έντυπα), το στέλνουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο(e-mail) του διδάσκοντα και μετά η Γραμματεία το στέλνει αρμοδίως στον εξεταζόμενο φοιτητή –τρια.

 

Σας ευχόμαστε Καλή Εξεταστική!

 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font