ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021-22


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021-22 

Oι ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (τρέχοντος εξαμήνου και οφειλομένων) του εαρινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2021- 2022 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στο Students Web από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 έως και την Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 και ώρα 12:00 μεσημβρινή.

Δηλώνονται ΜΟΝΟ τα μαθήματα των εαρινών εξαμήνων. Αν δεν δηλωθεί κάποιο μάθημα, τότε ο φοιτητής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εξεταστικές Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2022.

Οι επί πτυχίω φοιτητές που οφείλουν μόνο μαθήματα χειμερινών εξαμήνων θα πρέπει να στείλουν κενή δήλωση, ώστε να ανανεωθεί η  εγγραφή τους στο τρέχον εξάμηνο.

Όσοι φοιτητές αντιμετωπίσουν πρόβλημα στη δήλωσή τους με μαθήματα που έχουν καταργηθεί, έχουν αλλάξει ονομασία ή κωδικό, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Αλλαγές μαθημάτων μπορούν να πραγματοποιηθούν  από Τρίτη 22/2/2022 μέχρι και Τρίτη 7/3/2022. Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής ΚΑΜΙΑ αλλαγή δεν θα γίνει δεκτή.

 Για οποιαδήποτε αλλαγή μαθήματος , πριν κάνετε τη δήλωσή σας, θα πρέπει να απευθύνεστε πρώτα στη Γραμματεία.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Με την επιλογή Διπλωματικής εργασίας έχετε δικαίωμα απαλλαγής από δύο μαθήματα του Ζ΄ ή/και του Η΄ εξαμήνου.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε, απευθυνθείτε στη Γραμματεία.

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ (Ε) 

  • Μαθήματα Ελεύθερης Επιλογής  είναι τα μαθήματα που προσφέρονται από άλλα Τμήματα
  • Οι φοιτητές από το 2ο έτος φοίτησης και μετά έχουν τη δυνατότητα –εφόσον το επιθυμούν- να επιλέξουν μαθήματα που προσφέρονται από άλλα Τμήματα. Φοιτητής/τρια του Α' έτους δεν μπορεί να επιλέξει μάθημα άλλου Τμήματος.
  • Ο μέγιστος αριθμός μαθημάτων ελεύθερης επιλογής σε όλη τη διάρκεια σπουδών είναι δύο.
  • Προσοχή!! Τα μαθήματα των άλλων Τμημάτων πιστώνονται με τις μονάδες ECTS που ορίζει το Πρόγραμμα Σπουδών του αντίστοιχου Τμήματος.

 Σε περίπτωση που δεν λάβετε σχετικό μήνυμα στο ιδρυματικό σας e-mail (αριθμός‑μητρώου@uom.edu.gr) θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η δήλωση μαθημάτων και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία.

 Παρακαλούμε εκτυπώνετε τις δηλώσεις σας.

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font