Οι Πρυτανικές Αρχές στις Eκδηλώσεις Eορτασμού της Hμέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Οι Πρυτανικές Αρχές στις Eκδηλώσεις Eορτασμού της Hμέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021, ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου, εορτάστηκε και φέτος με λαμπρότητα και επισημότητα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων σε ολόκληρη τη χώρα.

Κατά το φετινό εορτασμό έλαβαν χώρα στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης οι εξής εκδηλώσεις:

α. Γ ε ν ι κ ό ς Σ η μ α ι ο σ τ ο λ ι σ μ ό ς σε ολόκληρη τη διοικητική περιφέρεια της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, από την όγδοη (8η) πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2021.

β. Φ ω τ α γ ώ γ η σ η όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2021.

Ειδικότερα, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν:

α. Ώρα 10:30: Ε π ί σ η μ η  Δ ο ξ ο λ ο γ ί α στον Ιερό Ναό Παναγίας Δεξιάς, χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. ΑΝΘΙΜΟΥ. Μετά το τέλος της Δοξολογίας, εκφωνήθηκε ομιλία από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

β. Ώρα 11:15: Κ α τ ά θ ε σ η Σ τ ε φ ά ν ω ν στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού.

Τις εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τίμησε με την παρουσία της η εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Καθηγήτρια Ευγενία Αλεξανδροπούλου.

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font