UOM Career Days ALERT: ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΠΑΜΑΚ "Μπες στο παιχνίδι"- Εταιρικές παρουσιάσεις-Τips-Συνεντεύξεις


UOM Career Days ALERT: ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΠΑΜΑΚ

Ημερομηνία Έναρξης
2022-03-29 09:30:00

Ημερομηνία Λήξης
2022-03-30 17:15:00

Είστε φοιτητής/τρια  ή απόφοιτος του ΠΑΜΑΚ και αναζητάτε εργασία ή θέλετε να κάνετε ένα αναγνωριστικό ταξίδι στην αγορά εργασίας και να μάθετε από τους HR experts 72 εταιριών, πως θα διεκδικήσετε μία θέση που σας ενδιαφέρει;

                               Αδράξτε την ευκαιρία και "Μπείτε στο παιχνίδι"

Παρακολουθήστε  ON-LINE ένα  διήμερο εταιρικών παρουσιάσεων, εισηγήσεων συμβουλευτικής και συζητήσεων για θέματα σταδιοδρομίας.

ΖOOM link Τρίτης 29 Μαρτίου: 

https://zoom.us/j/95357045846?pwd=UHE1VXdMdkI3QU1odHEvMDhsQXBsZz09

ZOOM link Τετάρτης 30 Μαρτίου:

https://zoom.us/j/97699281335?pwd=SWkxUTlwczJ3dzd2cnFGUENxYklNZz09

Η παρακολούθηση των παρουσιάσεων είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο/νη ανεξαρτήτως έτους σπουδών  Δεν χρειάζεται να κάνετε αίτηση, απλά μπείτε στο ZOOM link κάθε ημέρας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εισόδου καθώς υπάρχει περιορισμός εισερχομένων. Παρακαλούμε όταν δεν παρακολουθείτε την εκδήλωση να αποσυνδέεστε και να επανασυνδέεστε όταν θέλετε να παρακολουθήσετε κάποια εταιρία/ενότητα.

Εγγραφείτε/προωθήστε μας το Βιογραφικό σας Σημείωμα για να συμμετέχετε σε συνεντεύξεις.Στις συνεντεύξεις συμμετέχουν κατά προτεραιότητα τελειόφοιτοι, επι πτυχίω φοιτητές και απόφοιτοι των προπτυχιακών Τμημάτων  και μεταπτυχιακοί φοιτητές,απόφοιτοι, υποψήφιοι διδάκτορες και κάτοχοι διδακτορικού του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Δείτε τις 72 εταιρίες που συμμετέχουν στην εκδήλωση και διαβάστε τις αναλυτικές πληροφορίες για την παρακολούθηση του event και την διαδικασία επιλογής υποψηφίων για συνεντεύξεις: http://careerdays2022.uom.gr/

Κάντε ΑΙΤΗΣΗ

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font