Οι Πρυτανικές Αρχές στην Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής Διοίκησης Γ΄ΣΣ/NRDC-GR


Οι Πρυτανικές Αρχές στην Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής Διοίκησης Γ΄ΣΣ/NRDC-GR

Η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», από τον Αντιστράτηγο Αναστάσιο Σπανό στον Αντιστράτηγο Σωτήριο Κωστάκογλου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022, στο Στρατόπεδο του «ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ» στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση και του Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-ΟHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Παρασκευή (Βούλα) Πατουλίδου, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Στρατηγός ε.α. Μιχαήλ Κωσταράκος και ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος ε.α. Ηλίας Λεοντάρης.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης Καθηγητής Δημήτριος Χανδράκης.

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font