Ορκωμοσία Τμήματος ΕΚΠ


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Όσοι έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους και επιθυμούν να ορκιστούν στην προσεχή τελετή ορκωμοσίας που θα πραγματοποιηθεί την Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου και ώρα 13.00 μ.μ. πρέπει να το δηλώσουν στη Γραμματεία του Τμήματος

Από Δευτέρα 4 έως Παρασκευή 8 Απριλίου 2022


ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ  ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ:

1. Να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα.


2. Όσοι/ες επιθυμούν να παραλάβουν το πτυχίο τους σε πάπυρο θα πρέπει να καταθέσουν 18.00 ευρώ σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς: Αριθμός τραπεζικού λογ/σμου: 5202-070107-503 ΙΒΑΝ: GR81 0172 2020 0052 0207 0107 503)
Αιτιολογία: Έκδοση παπύρου (ΕΚΠ)

και να επισυνάψουν το αποδεικτικό κατάθεσης στην αίτηση.

 

ΣΗΜ.: Σας ενημερώνουμε ότι μόνον οι υποψήφιοι/ιες πτυχιούχοι επιτρέπεται να εισέλθουν στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου. Οι γονείς, λοιποί συγγενείς και φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την τελετή ορκωμοσίας μέσω live streaming (ο σχετικός σύνδεσμος θα ανακοινωθεί μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη τελετή).

Η είσοδος πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικού νόσησης είτε βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19 ή αρνητικής εξέτασης με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid-test), σύμφωνα με τα οριζόμενα στις ισχύουσες διατάξεις.

Σημειώνεται ότι τόσο κατά την είσοδο στο κτήριο όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής σε αυτό καθώς και στον χώρο διεξαγωγής της τελετής, η χρήση της προστατευτικής μάσκας (διπλής χειρουργικής ή FFP2 ή KN95) καθίσταται υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες/ουσες.

 

 

 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font