ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ


Οι φοιτητές που ολοκλήρωσαν τη φοίτησή τους  μπορούν να υποβάλλουν δικαιολογητικά  για την επερχόμενη ορκωμοσία του Τμήματος.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail της Γραμματείας του Τμήματος: bsosecr@uom.gr, από την Τετάρτη 20-04-2022 έως και την Τρίτη 03/05/2022.

 

Η ορκωμοσία θα γίνει δια ζώσης, την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 και ώρα 11:00 πμ.,

στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου.

 

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέλθουν την ημέρα της ορκωμοσίας στις 10:00 π.μ. με την  αστυνομική τους ταυτότητα.

 

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν στη Γραμματεία είναι τα εξής:

1.    Αίτηση συμμετοχής στην ορκωμοσία (αποστέλλεται μέσω email στο bsosecr@uom.gr)
2.    Ηλεκτρονική Αίτηση Ελέγχου εκκρεμοτήτων με ΕΥΔΟΞΟ και Βιβλιοθήκη (η υποβολή της είναι υποχρεωτική για όλους)  http://www.lib.uom.gr/index.php/el/aitisi-elegxou-mi-ekkremotitas?view=form  (αποστέλλεται από τη βιβλιοθήκη απευθείας στη γραμματεία)
3.    Πτυχιακή εργασία σε CD ή USB stick και μία εκτύπωση (εφόσον έχει γίνει, κατατίθεται στη γραμματεία έντυπα και ηλεκτρονικά ή αποστέλλεται μέσω email
4.    Παράβολο κατάθεσης 18€ στην Τράπεζα Πειραιώς (αρ. λογ. 5202-070107-503 ή IBAN GR81 0172 2020 0052 0207 0107 503) (ΠΡΟΣΟΧΗ στις τυχόν κρατήσεις εφόσον η κατάθεση γίνεται μέσω του διατραπεζικού συστήματος από άλλη τράπεζα)
5.    Ακαδημαϊκή ταυτότητα ή Βιβλιάριο σπουδών (ακυρώνεται αυτόματα από τη Γραμματεία την ημέρα της ορκωμοσίας)
6.    Τελευταία κάρτα σίτισης (εφόσον υπάρχει)
7.    Βιβλιάριο υγείας (εφόσον έχουν ασφαλιστεί από το Πανεπιστήμιο)

 

Η ΤΕΛΕΤΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

 

ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕΣΩ LIVESTREAMING. (το link θα σας αποσταλεί εγκαίρως στα ιδρυματικά emails σας).

 

Η τελετή αποφοίτησης πραγματοποιείται υποχρεωτικά κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου, που έχει διεξαχθεί έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής, και ταυτόχρονης διενέργειας ελέγχου ταυτοπροσωπίας.

Για την πρόληψη της μετάδοσης του Covid 19 συνιστάται από όλους τους συμμετέχοντες, η διεξαγωγή εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου έως 48 ώρες πριν τη τελετή ορκωμοσίας, για εμβολιασμένους ή μη εμβολιασμένους και νοσήσαντες ή μη.

Επίσης, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας τηρείται Μητρώο Αποφοίτων, στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε και να μας δώσετε την ευκαιρία να μαθαίνουμε νέα σας, αλλά και να παίρνετε χρήσιμες πληροφορίες και ενημερώσεις για την πορεία σας μετά τη λήψη του πτυχίου.