ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΔΕ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΔΕ

Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022.

 

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που έχουν ολοκληρώσει τις ακαδημαϊκές τους υποχρεώσεις, όπως καταθέσουν αίτηση ορκωμοσίαςμε τα αναγραφόμενα σε αυτή απαιτούμενα δικαιολογητικά έγγραφα,κατά το χρονικό διάστημα από 18.05.2022 έως 31.05.2022.

 

Η κατάθεση των αιτήσεων πραγματοποιείται παραδεκτά με αποστολή αίτησης στο basecr@uom.edu.gr αποκλειστικά με χρήση των ιδρυματικών google λογαριασμών (xxxx@uom.edu.gr) και μόνον από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες να συμμετάσχουν σε τελετή ορκωμοσίας.

Παρακαλούνται οι αιτούντες/σες όπως επισυνάπτουν στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την αίτηση μετά των συνυποβαλλόμενων δικαιολογητικών εγγράφων με πρότυπους τίτλους αρχείων ως εξής:

  • ΑΙΤΗΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ (συμπληρωμένη ηλεκτρονικά χωρίς φυσική υπογραφή)
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ(σαρωμένο αρχείο σε μορφή pdf ή jpg)
  • ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (σαρωμένο αρχείο σε μορφή pdf ή jpg)
  • ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ σε μορφή pdf ή jpg (εφόσον πραγματοποιήθηκε Π.Α.)
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ σε μορφή pdf ή jpg (εφόσον υπήρξε συμμετοχή)
  • ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΑΠΥΡΟΥ (προαιρετική κατάθεση – ο τραπεζικός λογαριασμός IBAN αναγράφεται στο έντυπο της αίτησης)
  • ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (κατατίθεται μόνο σε περίπτωση που δεν υποβάλλεται ακαδημαϊκή ταυτότητα ή/και αποδεικτικό κατάθεσης για έκδοση παπύρου- συμπληρωμένη ηλεκτρονικά χωρίς φυσική υπογραφή).

 

Σημ. Η τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης με την παρουσία περιορισμένου αριθμού προσκεκλημένων αναλογούντων ανά υποψήφιο/α πτυχιούχο. Ο αριθμός των προσκεκλημένων θα καθοριστεί και θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη των αιτήσεων συμμετοχής στην ορκωμοσία. Το παραπάνω μέτρο λαμβάνεται για λόγους ασφαλείας και σύμφωνα με τις οδηγίες του τεχνικού ασφαλείας του Ιδρύματος.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font