ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2021-2022


Η εξεταστική Ιουνίου 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία από 14-6-2022 έως 4-7 -2022.

1. Συμβουλεύεστε καθημερινά το πρόγραμμα εξετάσεων, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Τμήματος, (Φοιτητικά, εξετάσεις). Εξετάζεστε στα μαθήματα τα οποία έχετε δηλώσει στην υπηρεσία «StudentsWeb» και στην πλατφόρμα Open eClass.
2. Προσκομίζετε την φοιτητική σας ταυτότητα για τη συμμετοχή σας στην εξεταστική. Σε περίπτωση απώλειας αυτής, να χρησιμοποιείτε πρόσφατη βεβαίωση σπουδών την οποία χορηγεί η Γραμματεία του Τμήματος (μπορείτε να την αιτηθείτε και ηλεκτρονικά finsecr@uom.edu.gr).
3. Ακολουθείτε τις οδηγίες των διδασκόντων και επιτηρητών του κάθε εξεταζόμενου μαθήματος.
4. Υπηρεσιακό Σημείωμα: Οι εργαζόμενοι φοιτητές-τριες καθώς και οι στρατευμένοι για να δικαιολογήσουν τη χορήγηση αδείας απουσίας από την εργασία τους ή από την μονάδα τους, συμπληρώνουν υπηρεσιακό σημείωμα, το οποίο βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Τμήματος (Φοιτητικά-Έντυπα) και στην Γραμματεία. Το υπηρεσιακό σημείωμα υπογράφεται από τον διδάσκοντα/σα ή από τον επιτηρητή/τρια και κατόπιν το προσκομίζετε στην Γραμματεία του Τμήματος, προκειμένου να επικυρωθεί.
5. Παρακαλούμε να τηρείτε τις διατάξεις που αφορούν τις εξετάσεις του Κανονισμού του Α’ κύκλου σπουδών https://www.uom.gr/assets/site/public/nodes/6016/3127-accfinkanonismos-a-kikloy-spoudwn-fek.pdf



Σας ευχόμαστε Καλή Εξεταστική!
Γραμματεία Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
E-Mail: finsecr@uom.edu.gr

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font