ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΣΙΤΙΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2022-2023 (έληξε)


Σας ενημερώνουμε ότι οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες), έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν μόνο ηλεκτρονικά την αίτηση για την χορήγηση κάρτας δωρεάν σίτισης ακαδ.έτους  2022-2023, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Πανεπιστημίου μας, χρησιμοποιώντας το λογαριασμό τους τύπου user@uom.edu.gr.

Για περισσότερες διευκρινίσεις  μπορείτε να επικοινωνείτε με το mail της Φοιτητικής Μέριμνας merimna@uom.edu.gr και merimna1@uom.edu.gr (για τεχνικά κυρίως προβλήματα).

Η ηλεκτρονική  πλατφόρμα  θα είναι ανοικτή από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα 14:00 μ.μ.  έως και την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 09:00 π.μ..

Η ηλεκτρονική αίτηση να υποβάλλεται από Η/Υ (όχι κινητό) και από το φοιτητικό σας e-mail για αποφυγή τεχνικών προβλημάτων.

 

Τα αρχεία που θα επισυνάψετε πρέπει να είναι είτε σαρωμένα από σαρωτή (scanner)είτε ΕΥΚΡΙΝΩΣ φωτογραφημένα. Μπορεί να είναι τύπου .pdf ή .doc ή αρχεία εικόνας.

 ** Σύμφωνα  με το ΦΕΚ Σίτισης, δικαιούχοι δωρεάν σίτισης ακαδ. έτους 2022-2023, είναι οι ενεργοί φοιτητές ν+2, μεταπτυχιακοί ν+1, υπ. διδάκτορες. **

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Oι  πρωτοετείς  φοιτητές ακαδ. έτους 2022-2023, θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση, για χορήγηση κάρτας δωρεάν σίτισης μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής – ταυτοποίησης στις Γραμματείες των Τμημάτων και την απόκτηση των στοιχείων του λογαριασμού τους.

Οι ημερομηνίες για την υποβολή αίτησης  των πρωτοετών θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της εγγραφής τους.

 

Από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας

 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font