Μουσικό-Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα


Μουσικό-Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Μουσικό-Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ iRoDi «Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη» θα σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί ένα μουσικο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα (10-12 συναντήσεων) σε συνεργασία με το ΜουΣικό Εκπαιδευτικό Σύνολο (ΜΟΥΣ.Ε.Σ). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εφήβους 12-18 ετών με νοητικές και αναπτυξιακές αναπηρίες και εστιάζει στην ενίσχυση δεξιοτήτων αυτοπροσδιορισμού μέσω της μουσικής. 

Την εποπτεία του προγράμματος θα έχει η υπεύθυνη του Φεστιβάλ Λευκοθέα Καρτασίδου, Καθηγήτρια του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Η κ Τροκάνα Αρίστη, Μουσικός ΜΑ Ειδική Αγωγή και υποψήφια διδάκτορας του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θα είναι η μουσικός-συντονίστρια του προγράμματος. Το πρόγραμμα θα υποστηριχθεί από εθελοντές και εθελόντριες του Φεστιβάλ.

Οι συναντήσεις (διάρκειας 45’) θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή πρωί σε χώρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από αρχές Φεβρουαρίου μέχρι τέλη Μαΐου.

Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής να επικοινωνήσετε στα mail rod@uom.edu.gr ή  mousesvolunteer@gmail.com μέχρι 31/1/2023

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font