3o Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο: Ελλάδα – Ευρώπη 2030: Εκπαίδευση, Έρευνα, Καινοτομία, Νέες Τεχνολογίες, Θεσμοί και Βιώσιμη Ανάπτυξη


INOEK
3o Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο INOEK: Ελλάδα – Ευρώπη 2030: Εκπαίδευση, Έρευνα, Καινοτομία, Νέες Τεχνολογίες, Θεσμοί και Βιώσιμη Ανάπτυξη

Πρόσκληση

Σας προσκαλούμε να υποβάλετε τις ερευνητικές εργασίες σας προς παρουσίαση στο 3o Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο: Ελλάδα – Ευρώπη 2030: Εκπαίδευση, Έρευνα, Καινοτομία, Νέες Τεχνολογίες, Θεσμοί και Βιώσιμη Ανάπτυξη. Σκοπός του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση νέων ερευνών που αφορούν οικονομικές διαστάσεις των πεδίων της Εκπαίδευσης, της Δια Βίου Μάθησης, της Έρευνας, των Νέων Τεχνολογιών, της Καινοτομίας και τις σχέσεις τους με την Οικονομία.

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Οικονομικών της Εκπαίδευσης, & Δια Βίου Μάθησης, της Έρευνας & Καινοτομίας, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Υποβολή Εργασιών

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο συνέδριο με παρουσίαση επιστημονικής εργασίας ή με ανακοίνωση (poster), καλούνται να υποβάλλουν περίληψη της εργασίας τους γραμμένη στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά στο email: inoek2023@inoek.gr μέχρι τις 31 Μαΐου 2023. Στην περίληψη, που θα πρέπει να είναι από 300 έως 500 λέξεις, θα παρουσιάζονται ο σκοπός και οι στόχοι της εργασίας, η μεθοδολογία προσέγγισης, οι εφαρμογές και τα κυριότερα αποτελέσματα. Η περίληψη θα πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία: (1) τίτλο της εργασίας, (2) ονόματα συγγραφέων, ταχυδρομική και ηλεκτρονική διεύθυνση. Όλες οι περιλήψεις θα κριθούν με το σύστημα της ανώνυμης κρίσης. Λόγω του διεθνούς χαρακτήρα του συνεδρίου οι ενδιαφερόμενοι που θα αποστείλουν εργασία παρακαλούνται να δηλώσουν αν η παρουσίαση της εργασίας τους θα γίνει στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά.

Πρακτικά του Συνεδρίου

Όσοι επιθυμούν να συμπεριληφθεί η εισήγησή τους στα Πρακτικά του Συνεδρίου θα πρέπει να υποβάλλουν ολοκληρωμένες ερευνητικές εργασίες στην ελληνική ή στην αγγλική γλώσσα, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023, διαμέσου της πλατφόρμας του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης. Όλες οι εργασίες θα κριθούν με το σύστημα διπλής ανώνυμης κρίσης.

Τα Πρακτικά του 3ου Συνεδρίου θα εκδοθούν ηλεκτρονικά διαμέσου της υπηρεσίας ePublishing του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (https://eproceedings.epublishing.ekt.gr/), όπως έγινε και με την έκδοση των πρακτικών του 1ου και 2ου Συνεδρίου (βλ. τα Πρακτικά στο: https://eproceedings.epublishing.ekt.gr/index.php/inoek).

Επισημαίνεται ότι, με ευθύνη των συγγραφέων, κάθε εργασία που υποβάλλεται προς δημοσίευση στα Πρακτικά του Συνεδρίου διαμέσου της υπηρεσίας ePublishing αποκλείεται από τη δυνατότητα δημοσίευσης σε άλλο επιστημονικό έντυπο.

Δημοσίευση εργασιών

Εργασίες που θα παρουσιαστούν στο συνέδριο θα μπορούν να υποβληθούν, με ευθύνη των συγγραφέων τους, σε ένα από τα παρακάτω επιστημονικά περιοδικά:

(α) Theoretical Economic Letters (βλ. https://www.scirp.org/journal/tel/)

(β) Creative Education (βλ. https://www.scirp.org/journal/CE),

(γ) South-Eastern Europe Journal of Economics (SEEJE) (βλ. http://www.asecu.gr/Seeje/).

Η προθεσμία υποβολής εργασιών είναι 31 Οκτωβρίου 2023. Όλες οι υποβληθείσες εργασίες θα πρέπει να είναι στην αγγλική γλώσσα και θα αξιολογηθούν με το σύστημα αξιολόγησης double blind referee report και οι εργασίες που θα επιλεγούν για δημοσίευση στα παραπάνω περιοδικά, θα ανακοινωθούν τον Δεκέμβριο 2023.

Σημαντικές Ημερομηνίες

 
 
30 Ιουνίου 2023
 
 
Γνωστοποίηση Αποδοχής Εργασιών
 
30 Ιουλίου 2023
 
 
Υποβολή για τα Πρακτικά του Συνεδρίου στο Ε.Κ.Τ.
 
20 Αυγούστου 2023
 
 
Αίτηση Εγγραφής
 
7-10 Σεπτεπτεμβρίου 2023
 
 
Διεξαγωγή Συνεδρίου
 
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font