Πρόγραμμα Erasmus+:Προκήρυξη για σπουδές στο εξωτερικό για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024


Πρόγραμμα Erasmus+:Προκήρυξη για σπουδές στο εξωτερικό για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Προγράμματος ERASMUS+/ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΑ131), το Γραφείο Erasmus ανακοινώνει την προκήρυξη για σπουδές στο εξωτερικό για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

                   

Οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα βρείτε στο κείμενο της προκήρυξης το οποίο επισυνάπτεται στο τέλος της σελίδας καθώς και στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.uom.gr/13166-prokhryksh-theseon-gia-spoydes-sto-eksoteriko-sto-plaisio-toy-programmatos-erasmus-ka131-gia-to-ak-etos-2023-2024 .

Παράλληλα το Γραφείο Erasmus, σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση Erasmus+ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23/02/2023, ώρα 12:00π.μ. στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου. Το κάλεσμα απευθύνεται στις φοιτήτριες και στους φοιτητές όλων των κύκλων σπουδών (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες) του Πανεπιστημίου οι οποίες/οι οποίοι επιθυμούν να σπουδάσουν για ένα εξάμηνο στο εξωτερικό μέσω του Προγράμματος Erasmus+.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Οι προπτυχιακοί φοιτητές/τριες για την αίτηση τους εκτός των λοιπών δικαιολογητικών που αναγράφονται στην προκήρυξη, θα πρέπει να αιτούνται προς τη Γραμματεία του Τμήματος τη χορήγηση αναλυτικής βαθμολογίας με τον τίτλο “Αναλυτική Γενική προς Erasmus”.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Συνεργαζόμενα εκπαιδευτικά ιδρύματα ανά Τμήμα: https://www.uom.gr/erasmus-office/synergazomena-ekpaideytika-idrymata-2022-2027.

Γενικές πληροφορίες για το πρόγραμμα: https://www.uom.gr/erasmus-office/genikes-plhrofories-5043.

Διαδικασία συμμετοχής στην παρούσα προκήρυξη: https://www.uom.gr/erasmus-office/pos-ypobalete-aithsh.

Ανακοίνωση συλλόγου φοιτητών Erasmus-ESN: https://www.uom.gr/13165-anakoinosh-syllogoy-foithton-erasmus-erasmus-consultation-by-esn-thessaloniki.


Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font