ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2022-2023


Για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 οι δηλώσεις μαθημάτων εαρινών εξαμήνων θα πραγματοποιηθούν :

- ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023.
- ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
- Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Students’web
(πατήστε οπωσδήποτε αποστολή δήλωσης για να λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης)

  • Οι φοιτητές οφείλουν στην αρχή κάθε εξαμήνου να κάνουν δήλωση μαθημάτων σε ημερομηνίες οι οποίες καθορίζονται από την Κοσμητεία της Σχολής. Στη δήλωση θα πρέπει να συμπεριλάβουν τα μαθήματα που θα παρακολουθήσουν κατά το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο. Οι φοιτητές έχουν την υποχρέωση να ολοκληρώνουν τις δηλώσεις μαθημάτων μέσα στις προθεσμίες που τίθενται.

  • Όταν οι φοιτητές δεν δηλώσουν ένα μάθημα, δεν μπορούν να λάβουν μέρος στις εξεταστικές, Φεβρουαρίου 2022-2023 για τα χειμερινά μαθήματα, Ιουνίου 2022-2023 για τα εαρινά μαθήματα και στην επαναληπτική εξεταστική Σεπτεμβρίου 2022-2023. Επίσης, δεν δικαιούνται να πάρουν συγγράμματα για μαθήματα που δεν έχουν δηλώσει.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ

Β` ΕΞΑΜΗΝΟ

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Β` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.


Δ` ΕΞΑΜΗΝΟ

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Β` ΘΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΛΏΣΕΩΝ.


ΣΤ` ΕΞΑΜΗΝΟ

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤ` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΔΥΟ (2) ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ (https://www.uom.gr/assets/site/public/nodes/6016/16086-accfin-programma-spoudwn-2022-2023-earina-examina-20230221.pdf)
(πατήστε οπωσδήποτε αποστολή δήλωσης για να λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης)

ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤ` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ Β` ΚΑΙ Δ` ΘΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΙΙ , ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΙΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ (ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟ Β` ΕΞΑΜΗΝΟ) ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΗΔΗ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.


Η`ΕΞΑΜΗΝΟ

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Η` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΔΥΟ (2) ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ (https://www.uom.gr/assets/site/public/nodes/6016/16086-accfin-programma-spoudwn-2022-2023-earina-examina-20230221.pdf)
(πατήστε οπωσδήποτε αποστολή δήλωσης για να λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης)

ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Η` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ Β`, Δ`, ΣΤ` ΘΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.


ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΕΑΡΙΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ finsecr@uom.edu.gr


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ

ΟΣΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ)

https://www.uom.gr/12439-paidagogikh-eparkeia-akad-etoys-2022-2023


ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ , E-MAIL:finsecr@uom.edu.gr

 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font