Ημέρες Καριέρας του ΠΑΜΑΚ 2023 - Skyrocket your career!


Ημέρες Καριέρας του ΠΑΜΑΚ 2023 - Skyrocket your career!

5 Βήματα για την απογείωση της καριέρας σου! 

 
1)  Δες τις 108 εταιρίες που συμμετέχουν στις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ του ΠΑΜΑΚ και διάβασε το προφίλ των υποψηφίων που αναζητούν και τις θέσεις εργασίας που προσφέρουν.
 
2) Κάνε την on line αίτησή σου εμπρόθεσμα (λήξη αιτήσεων 31/3/2023) και επισύναψε το βιογραφικό σου (Σύνδεση - Εγγραφή- Αίτηση)
 
3) Προγραμμάτισε 5 συνεντεύξεις με τις εταιρίες που επιθυμείς, Ο προγραμματισμός θα γίνει στο Γραφείο Διασύνδεσης με φυσική σου παρουσία  μία από τις ημέρες 3,4,5 Απριλίου, ώρες 08:00-18:00. Διάβασε αναλυτικά.
 
4) Προετοιμάσου σωστά και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου στις συνεντεύξεις που θα πραγματοποιήσεις στο ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ στις 27 και 28 Απριλίου (ανάλογα με την ημέρα που θα συμμετέχουν οι εταιρίες που θα επιλέξεις).
 
5) Στο ΚΑΨΗΣ ρώτησε τη Γραμματεία της εκδήλωσης αν υπάρχουν επιπλέον διαθέσιμες ώρες συνεντεύξεων και πραγματοποίησε όσες περισσότερες μπορείς. Μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου αρκετά έντυπα αντίγραφα του βιογραφικού σου σημειώματος.
 
Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ σε περιμένει, άδραξέ την και ξεκίνησε ή διαφοροποίησε την επαγγελματική σου πορεία μέσα από τις Ημέρες Καριέρας του ΠΑΜΑΚ !
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font