Αποτελέσματα Προκήρυξης (2990/10-02-2023) για Σπουδές Erasmus+ για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024


Παρακαλούμε δείτε τα αποτελέσματα της Προκήρυξης 2990/10-2-2023 για την κινητικότητα των φοιτητών για Σπουδές Erasmus+  εδώ.

Οι επιλεχθέντες φοιτητές που τελικά αποφασίσουν να μην αποδεχθούν τη θέση, θα πρέπει να ενημερώσουν με email τόσο το Γραφείο Erasmus στο erasmus@uom.edu.gr όσο και την/τον διοικητικά υπεύθυνη/νο του τμήματός τους το αργότερο έως τις 17/5/2023. Οι φοιτητές που αποδέχονται τη θέση δεν υποχρεούνται να επικοινωνήσουν, ωστόσο όποιος αμελήσει να επικοινωνήσει ενώ σκόπευε να ακυρώσει, θα θεωρηθεί πως αποδέχεται τη θέση.

Οι επιλεχθέντες για επιχορήγηση φοιτητές θα ενημερωθούν σχετικά με τα απαιτούμενα για την κινητικότητα δικαιολογητικά από το Κεντρικό Γραφείο Erasmus με ηλεκτρονικό μήνυμα, ενώ θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον/την διοικητικά υπεύθυνο/υπεύθυνη Erasmus του Τμήματος τους για τις υποχρεώσεις τους ως προς το Ίδρυμα υποδοχής εντός των επόμενων ημερών.

Οι επιλαχόντες φοιτητές που δεν θα λάβουν τελικά θέση με επιχορήγηση έπειτα από ακυρώσεις,  δύνανται να μετακινηθούν με μηδενική επιχορήγηση (zero grant κινητικότητα ). Σε αυτή την περίπτωση, οι υποχρεώσεις προς το πρόγραμμα Erasmus+ και τα σχετικά δικαιολογητικά που απαιτούνται παραμένουν ίδια. Παρακαλούμε να ενημερώσετε τον διοικητικά υπεύθυνο erasmus του τμήματός σας και το Γραφείο Erasmus για την απόφασή σας να μετακινηθείτε ως zero grant.

Οι φοιτητές που δεν βλέπουν τον αριθμό αίτησής τους στις σχετικές λίστες, δεν έχουν λάβει θέση στα Πανεπιστήμια Υποδοχής για τα οποία έκαναν αίτηση σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τμημάτων τους.

Από το Γραφείο Erasmus

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font