Ετήσιος διαδικτυακός διαγωνισμός CTF (Capture the Flag) CtF ΛΕΚΑ 2023 από τη Λέσχη Κυβερνοασφάλειας (ΛΕΚΑ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας


=====

Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΠΑΜΑΚ,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η  Λέσχη Κυβερνοασφάλειας (ΛΕΚΑ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνει τον δικό της ετήσιο διαδικτυακό διαγωνισμό CTF (Capture the Flag)CtF ΛΕΚΑ 2023 και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε με την ιδρυματική σας διεύθυνση email (@uom.edu.gr). O διαγωνισμός CtF ΛΕΚΑ 2023 θα ξεκινήσει την Κυριακή 7/5/2023, στις 7:00 πμ και θα διαρκέσει μια εβδομάδα (μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 14/5).

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, ανεξαρτήτως επιπέδου γνώσεων, να συμμετάσχετε και να απολαύσετε μια αξέχαστη εμπειρία. Και αν θέλετε να γνωριστούμε από κοντά, πάρτε το laptop σας και ελάτε την Κυριακή 7/5/2023 από τις 11:30’ έως τις 19:00’ στο Διδακτικό Εργαστήριο 4ου ορόφου του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής (αίθ. 434, κτίριο Γ) για να παίξουμε όλοι μαζί παρέα! Πριν από τον διαγωνισμό, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση προετοιμασίας την Πέμπτη 4/5/2023 στις 16:00’ μ.μ. στην ίδια αίθουσα. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε άλλα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΠΑΜΑΚ που ενδιαφέρονται για την κυβερνοασφάλεια, να ανταλλάξετε γνώσεις και να βρείτε συμπαίκτες και φίλους. Ακόμη, θα μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό μας, αλλά και για τους διαγωνισμούς CTF γενικότερα, από τα στελέχη της Λέσχης μας, που έχουν ήδη σημαντικές εμπειρίες από την επιτυχή συμμετοχή τους στον διαγωνισμό για την στελέχωση της Εθνικής Ομάδας Κυβερνοασφάλειας, αλλά και στον διαγωνισμό HTB Universities CTF.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο https://csc.uom.gr/ctf. Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στο διαδικτυακό μας server στο Discord https://discord.gg/FHsma9c2Nb, για κάθε απορία ή απλώς για κουβέντα, αλλά και να εγγραφείτε στη Λέσχη μας με τον ιδρυματικό σας λογαριασμό, ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://csc.uom.gr/cdi3/login.html.

 

Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί!

Η ομάδα της Λέσχης Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

=====

Λήψη Αρχείων / Downloads
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font