Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «The mind map of today's security leader» από τη Λέσχη Κυβερνο-Ασφάλειας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας


=====

Η Λέσχη Κυβερνο-Ασφάλειας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΛΕΚΑ@ΠΑΜΑΚ) με χαρά σας προσκαλεί στη διαδικτυακή της εκδήλωση (live webinar μέσω Zoom) με θέμα: «The mind map of today's security leader», το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 και ώρα 5 μμ, με ομιλητή τον κ. Λευτέρη Τζελεπή, CISO, Steelmet - Viohalco Companies.

Αντλώντας από την μακροχρόνια εμπειρία του στον χώρο της Πληροφορικής και της Ασφάλειας Πληροφοριών, ο ομιλητής θα μοιραστεί μαζί μας θεωρητικές προσεγγίσεις, αλλά και πρακτικά παραδείγματα τα οποία θα φωτίσουν πτυχές της, της καθημερινής πρακτικής, των προκλήσεων και του ρόλου που επιτελεί ένας επιτυχημένος security leader σήμερα. Επίσης, θα  προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για μία επιτυχημένη καριέρα και πορεία στο χώρο του cybersecurity.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Ιστολόγιο του ιστότοπου της ΛΕΚΑ: https://csc.uom.gr, όπου μπορείτε να εγγραφείτε μέλη της ΛΕΚΑ@ΠΑΜΑΚ και να αξιοποιήσετε το εκπαιδευτικό υλικό και τη συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη με την ακόλουθη σύνδεση στο Zoom: https://zoom.us/j/6219458543?pwd=VU00bytnV0xURWIvd3V2UW8zajJxdz09  

=====

Λήψη Αρχείων / Downloads
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font