Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων των μελών ΕΔΙΠ στη Συνέλευση του Τμήματος ΕΚΠ κατά το ακαδ. έτος 2023-24


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ

ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Εκλογές για την ανάδειξη ενός/μίας εκπροσώπου με τον/την αναπληρωτή/τριά του/της στη Συνέλευση του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, από το Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό (Ε.ΔΙ.Π.) που υπηρετεί στο Τμήμα, για θητεία ενός έτους, από 01-09-2023 έως 31-08-2024.

Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί αποκλειστικά με ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ».

Εκλόγιμα είναι τα μέλη του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.) που υπηρετούν στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την υποψηφιότητά τους μέχρι την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, ώρα 14:00, στην ηλεκτρονική διεύθυνση espsecr@uom.edu.gr.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ορίζεται η 11η Ιουλίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα από 10:00 έως 14:00 και εάν προκύψει ανάγκη επαναληπτικής ψηφοφορίας, αυτή θα διεξαχθεί την επομένη, κατά την ίδια ώρα.                                                                                                               

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font