ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜ. ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023-24


Οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (τρέχοντος εξαμήνου και οφειλομένων) του χειμερινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2023- 2024 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου https://sis-portal.uom.gr από την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 έως και την Δευτέρα 6  Νοεμβρίου 2023 και ώρα 12η Μεσημβρινή.

Δηλώνονται ΜΟΝΟ τα μαθήματα των χειμερινών εξαμήνων. Αν δε δηλωθεί κάποιο μάθημα, τότε ο φοιτητής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην εξεταστική του Ιανουαρίου 2023.

Οι επί πτυχίω φοιτητές που οφείλουν μόνο μαθήματα εαρινών εξαμήνων θα πρέπει να στείλουν κενή δήλωση, ώστε να ανανεωθεί η  εγγραφή τους στο τρέχον εξάμηνο.

Όσοι φοιτητές αντιμετωπίσουν πρόβλημα στη δήλωσή τους με μαθήματα που έχουν καταργηθεί, έχουν αλλάξει ονομασία ή κωδικό, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία.                                                                              

ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 

Αλλαγές μαθήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν  από Πέμπτη 19/10/2023 μέχρι και Τρίτη 31/10/2023. Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής καμία αλλαγή δεν θα γίνει δεκτή.

 Για οποιαδήποτε αλλαγή μαθήματος, πριν κάνετε τη δήλωσή σας, θα πρέπει να απευθύνεστε πρώτα στη Γραμματεία.  

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Με την επιλογή Διπλωματικής εργασίας έχετε δικαίωμα απαλλαγής από δύο μαθήματα του Ζ΄ ή/και του Η΄ εξαμήνου.

Επομένως, όσοι βρίσκονται στο Ζ΄ εξάμηνο πρέπει να αποφασίσουν για την επιλογή Διπλωματικής εργασίας. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο κατά το Ζ΄ ή το Η΄ εξάμηνο σπουδών.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε, απευθυνθείτε στη Γραμματεία. 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ (Ε) 

  • Μαθήματα Ελεύθερης Επιλογής  είναι τα μαθήματα που προσφέρονται από άλλα Τμήματα
  • Οι φοιτητές από το 2ο έτος φοίτησης και μετά έχουν τη δυνατότητα –εφόσον το επιθυμούν- να επιλέξουν μαθήματα που προσφέρονται από άλλα Τμήματα. Φοιτητής/τρια του Α' έτους δεν μπορεί να επιλέξει μάθημα άλλου Τμήματος.
  • Ο μέγιστος αριθμός μαθημάτων ελεύθερης επιλογής σε όλη τη διάρκεια σπουδών είναι δύο.
  • Προσοχή!! Τα μαθήματα των άλλων Τμημάτων πιστώνονται με τις μονάδες ECTS που ορίζει το Πρόγραμμα Σπουδών του αντίστοιχου Τμήματος. 
  • Για να δηλώσετε μάθημα Ελεύθερης Επιλογής απευθυνθείτε στη Γραμματεία.

 

Σε περίπτωση που δεν λάβετε σχετικό e-mail στην ακαδημαϊκή διεύθυνση (αριθμός‑μητρώου@uom.edu.gr) θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η δήλωση μαθημάτων και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία.

Παρακαλούμε εκτυπώνετε τις δηλώσεις 

 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font