Διεξαγωγή νέας Ορκωμοσίας Τμήματος Οικονομικών Επιστημών


Διεξαγωγή νέας Ορκωμοσίας Τμήματος Οικονομικών Επιστημών

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Οι φοιτήτριες/τές που ολοκλήρωσαν τη φοίτησή τους κατά την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2023 (ή σε προηγούμενες εξεταστικές περιόδους) και έχουν ανακηρυχθεί υποψήφιες/οι πτυχιούχοι, μπορούν να υποβάλλουν δικαιολογητικά για την ορκωμοσία που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, ώρες 11.00-14.00.
H αίτηση ορκωμοσίας καθώς και το παράβολο για τον πάπυρο, πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά από τη Τετάρτη 06/12/2023 μέχρι και την Δευτέρα 18/12/23  μέσω της παρακάτω φόρμας και αποκλειστικά από τον ακαδημαϊκό λογαριασμό.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΟΔΗΓΙΕΣ
Συμπληρώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία στην παρούσα φόρμα και επισυνάπτοντας τα δικαιολογητικά που ζητούνται, δηλώνετε τη συμμετοχή σας στην επικείμενη ορκωμοσία  του Τμήματος ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.

Χρησιμοποιήστε πεζά γράμματα για τη συμπλήρωση του πεδίου του επιθέτου και του ονόματός σας, με έμφαση στον σωστό τονισμό. (το αρχικό με κεφαλαίο)
Το όνομα, το όνομα χρήστη και η φωτογραφία που συσχετίζονται με τον Λογαριασμό σας Google θα καταγραφούν κατά τη μεταφόρτωση αρχείων και την υποβολή αυτής της φόρμας.

Επιπλέον της συμπλήρωσης της παρούσας φόρμας, θα πρέπει να υποβάλετε ηλεκτρονική αίτηση προς τη Βιβλιοθήκη (http://www.lib.uom.gr/index.php/el/aitisi-elegxou-mi-ekkremotitas?view=form) για έλεγχο εκκρεμοτήτων προς αυτήν και τον ΕΥΔΟΞΟ.

Το πάσο σας (ακαδημαϊκή ταυτότητα) θα κατατεθεί κατά την είσοδό σας στον χώρο της τελετής την ημέρα της Ορκωμοσίας. 
Σημ.: Στην περίπτωση που το πάσο έχει απολεσθεί ή κλαπεί, θα πρέπει να υποβληθεί μέσω της φόρμας υπογεγραμμένη Υπεύθυνη Δήλωση  (από gov.gr με τους κωδικούς taxisnet Ή θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής σας αν είναι σε απλό έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης), για απώλεια ή κλοπή.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Σύμφωνα με την απόφαση της υπ' αριθμ. 10/8.12.2022 έκτακτης συνεδρίασης του Πρυτανικού Συμβουλίου, οι λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (username@uom.edu.gr) των Αποφοίτων του Πανεπιστημίου θα διαγράφονται μετά την παρέλευση ενός (1) έτους από την αποφοίτηση τους.

Επισημαίνεται ότι τα  αποθηκευμένα προσωπικά αρχεία θα πρέπει μεταφορτωθούν εγκαίρως, καθόσον δε θα δοθεί παράταση πρόσβασης στον ακαδημαϊκό λογαριασμό.

Σε περιπτώσεις εκκρεμοτήτων οι απόφοιτοι θα επικοινωνούν με τη Γραμματεία Ο.Ε. με τα προσωπικά τους email , επισυνάπτοντας αντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλου ταυτοποιητικού εγγράφου.

Λήψη Αρχείων / Downloads
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font