ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω της ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ. Γραφείο Διασύνδεσης: Σεμινάριο "Ο ρόλος της ψυχικής ανθεκτικότητας στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης κατά την προετοιμασία εισόδου στην Αγορά Εργασίας"


ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω της ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ. Γραφείο Διασύνδεσης: Σεμινάριο

Ημερομηνία Έναρξης
2024-01-24 17:00:00

Ημερομηνία Λήξης
2024-01-24 19:00:00

Το Γραφείο Διασύνδεσης διοργανώνει σεμινάριο με θέμα την "Ψυχική Ανθεκτικότητα στη διαχείριση της μετάβασης από τις Σπουδές στην Αγορά Εργασίας". Σκοπός του σεμιναρίου είναι να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τις προσωπικές σας δυνάμεις ενεργοποίησης και την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθησή σας ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε και να επιλύσετε θέματα που σχετίζονται με τη λήψη αποφάσεων και το σχεδιασμό του προσωπικού σας πλάνου καριέρας. 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δια-ζώσης την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2023, τις ώρες 17:00-19:00 στην αίθουσα Συνεδρίων "Ηλίας Κουσκουβέλης".

Για την εγγραφή σας στο σεμινάριο πατήστε εδώ

Εισηγήτρια: Στέλλα Νάκου - Συμβουλευτική ψυχολόγος, πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια στην Συστημική - Οικογενειακή θεραπεία, με επαγγελματική εμπειρία σε ακαδημαϊκά, εκπαιδευτικά πλαίσια και δομές υγείας. Επιμορφώτρια σε διάφορα προγράμματα στο αντικείμενο της ψυχολογίας και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Κάτοχος πτυχίου στην Ειδική Άγωγή από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font