Το βήμα στους αποφοίτους του δίνει το πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας


Το βήμα στους αποφοίτους του δίνει το πρόγραμμα ΜΒΑ  του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Θεσσαλονίκη, Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Στις προκλήσεις που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν ως επιχειρηματίες, αλλά και στις δυσκολίες, στις ευκαιρίες και στις προοπτικές, πριν και μετά την ολοκλήρωση του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα αναφερθούν απόφοιτοι του Προγράμματος, σε μια νέα πρωτοβουλία που διοργανώνεται για πρώτη φορά αύριο το απόγευμα και έχει τίτλο «MBA ALUMNI BUSINESS CHALLENGES».

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 στις 19:30, στο αμφιθέατρο 14 του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο πλαίσιο των γενικών εκδηλώσεων «Business Challenges» που οργανώνει το ΔΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ).

Ο νέος κύκλος με τον τίτλο «MBA ALUMNI BUSINESS CHALLENGES» εντάσσεται στο πλαίσιο αυτό και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο αποφοίτων του ΜΒΑ (ΜΒΑ ALUMΝΙ).

Οι ομιλητές και η ομιλήτρια, παλιοί και νέοι απόφοιτοι του Προγράμματος, θα μιλήσουν για τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν ως επαγγελματίες και θα συζητήσουν με το ακροατήριο συνολικά για τις δυσκολίες, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, πριν και μετά το ΜΒΑ. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία να αναφερθούν και στις εμπειρίες τους από το Πρόγραμμα και στη συμβολή του ΜΒΑ στην μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.

Στο πρώτο ΜΒΑ ALUMNI Business Challenge, καλεσμένοι είναι o Γιώργος Γερμανίδης, Διευθυντής Λειτουργίας στον Άκτωρα ΑΤΕ, η Σοφία Στυψιανού, υπεύθυνη Εταιρικής Ευθύνης και Σχέσεων με τις Τοπικές Κοινωνίες Β. Ελλάδος της HELLENiQ ENERGY και ο Νίκος Τζόλλας, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όλοι απόφοιτοι του Προγράμματος.

Λήψη Αρχείων / Downloads
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font