Τελετή Αποφοίτησης του ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής: Δευτέρα 17/6/2024


Ημερομηνία Έναρξης
2024-06-11 00:00:00

Ημερομηνία Λήξης
2024-06-18 00:00:00

Η Τελετή Αποφοίτησης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα  17 Ιουνίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ισόγειο).

Η προσέλευσή των υποψηφίων και η παραλαβή των τηβέννων θα πρέπει να γίνει στις 10:45 π.μ., έξω από το αμφιθέατρο τελετών (ισόγειο). Η προσέλευση των προσκεκλημένων θα πρέπει να γίνει στις 11:45 π.μ. Οι πόρτες του αμφιθεάτρου τελετών θα ανοίξουν στις 11.50 π.μ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ρίψη κομφετί και η χρήση ηχητικών οργάνωνκροτίδαςβεγγαλικούκαπνογόνου κ.ά. σε όλους τους χώρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας,

είτε εσωτερικά του κτιρίου, είτε στον προαύλιο χώρο, είτε περιμετρικά του κτιρίου. Σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε παρεκτροπή από τα  ανωτέρω, ο υπαίτιος θα υποστεί τις νόμιμες συνέπειες.

 Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο παρευρισκόμενος εκπρόσωπος των Πρυτανικών Αρχών σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Τμήματος ή τον Διευθυντή του Π.Μ.Σ έχει τη δυνατότητα να διακόψει την ορκωμοσία.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας για την καλύτερη κατά το δυνατό διεξαγωγή της τελετής ορκωμοσίας.

Από τη Γραμματεία του ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font