Πανεπιστημιακός Νυχτερινός Αγώνας 5 χιλιομέτρων


Πανεπιστημιακός Νυχτερινός Αγώνας 5 χιλιομέτρων

Το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Νοεμβρίου περίπου 70.000 δρομείς - εκ των οποίων οι 3.000 θα είναι φοιτητές – προερχόμενοι από 150+ χώρες θα μετατρέψουν την ιστορική διαδρομή του Μαραθωνίου σε διαδρομή που ενώνει το παρελθόν με το παρόν του πολιτισμού και του αθλητισμού, σε ένα διήμερο αγωνιστικό πρόγραμμα. Ο καθένας μπορεί να διαλέξει την απόσταση που του ταιριάζει και να απολαύσει μια εξαιρετική εμπειρία. Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο τρέξιμο, διασκέδαση και χαμόγελα.

To Universities Night Run, ξεκίνησε με σκοπό να ενώσει τους φοιτητές και τις Πανεπιστημιακές Σχολές από όλο τον πλανήτη, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά συγχρόνως πολιτιστικά και εκπαιδευτικά. 

Τις προηγούμενες χρονιές διεξαγωγής του υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τους φοιτητές τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, ενώ φέτος θα αναβαθμιστεί αλλάζοντας την απόσταση που θα κληθούν να διανύσουν οι δρομείς, την ώρα εκκίνησης, αλλά  και δίνοντας ακόμη περισσότερα κίνητρα στους συμμετέχοντες φοιτητές.

Η εκκίνηση του Νυχτερινού Πανεπιστημιακού Αγώνα, στον οποίο οι συμμετέχοντες θα διανύσουν απόσταση 5χλμ, θα δοθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 19.15 στο κέντρο της Αθήνας και οι δρομείς θα τερματίσουν στο εμβληματικό Παναθηναϊκό Στάδιο.

Παράλληλα με τον αγώνα οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα πλούσιο τετραήμερο εκδηλώσεων και δράσεων.

 

Ενδεικτικά:

• Δυνατότητα online παρακολούθησης του επίσημου Συνεδρίου Authentic Talks με πιστοποιητικό παρακολούθησης

• Δωρεάν είσοδο σε επιλεγμένα Μουσεία της Αττικής

• Προνομιακές εκπτώσεις σε 350 καταστήματα σε όλη την Αθήνα

• Έκπτωση 15€ στο πρόγραμμα εγγραφών στο ενισχυμένο επίπεδο, με όλα τα προνόμια του

• Sponsor’s kit by Adidas

* Σύντομα θα ανακοινωθούν τα Bonus και τα Έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες του αγώνα, καθώς και στην πρώτη σχολή με τις πολυπληθέστερες συμμετοχές.

Στον αγώνα 5km Universities Night Run δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές που διαθέτουν ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο) ή κάρτα ISIC, η οποία θα ζητηθεί για επίδειξη κατά την παραλαβή του αριθμού τους (Bib Number). Όλοι οι φοιτητές που έχουν υποβάλλει επιτυχώς την αίτηση συμμετοχής τους και έχουν καταβάλει τη συνδρομή συμμετοχής τους σύμφωνα με τις οδηγίες, που θα βρουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω, θα λάβουν email επιβεβαίωσης της εγγραφής τους μέσα σε επτά (7) εργάσιμες ημέρες στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το σύστημα εγγραφών θα κλείσει το αργότερο μέχρι 1 Οκτωβρίου 2024 εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα τα όρια συμμετοχής στον αγώνα.

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές-τριες να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή μέσω του Προγράμματος Εθελοντισμού του αγώνα ‘’Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός’’. Πληροφορίες για το Πρόγραμμα ΕΔΩ. Σύνδεσμος Αίτησης Εθελοντισμού στον αγώνα: VOLUNTEERING APPLICATION.

 


Σύνδεσμος εγγραφής στον αγώνα: UNIVERSITIES NIGHT RUN

Στοιχεία Επικοινωνίας:  +30 2111877723

Email:  universitiesrun@athensauthenticmarathon.gr

 

 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font