ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΙΜΗΣ στον ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

Ημερομηνία Έναρξης
2025-05-21 12:00:00
Ημερομηνία Λήξης
2025-05-21 14:00:00
Τον πρώην Πρύτανή του, αείμνηστο καθηγητή Μιχάλη Χατζηπροκοπίου, θα τιμήσει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας την Τετάρτη, 21 Μαΐου 2025, στις 12 το μεσημέρι, διοργανώνοντας ειδική εκδήλωση, αφιέρωμα – τιμής στον αλησμόνητο δάσκαλο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο 3 του Ιδρύματος, το οποίο και θα μετονομαστεί σε «Αμφιθέατρο Μιχάλης Χατζηπροκοπίου».
Για την προσφορά, το ήθος και την προσωπικότητα του τιμώμενου θα μιλήσουν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πρώην συνάδελφοι, συνεργάτες, φοιτητές και μέλη της οικογένειας.
Η εκδήλωση, η οποία είναι ανοιχτή στο κοινό, θα πλαισιωθεί από μουσικό πρόγραμμα, το οποίο θα ερμηνεύσουν μέλη του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
*Συνημμένα, η Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης.