ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Μαθαίνω να ρυθμίζω αποτελεσματικά τα συναισθήματά μου»


Ημερομηνία Έναρξης
2018-11-01 00:00:00

Ημερομηνία Λήξης
2018-11-30 00:00:00

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Στήριξης φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας οργανώνει βιωματικό εργαστήριο με θέμα την αποτελεσματική διαχείριση και ρύθμιση των συναισθημάτων.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες στο να μάθουν αποτελεσματικούς τρόπους και δεξιότητες για να αντιλαμβάνονται, να αναγνωρίζουν, να αποδέχονται και να ρυθμίζουν τα έντονα και δυσάρεστα συναισθήματά τους.

Το σεμινάριο απευθύνεται στους φοιτητές όλων των βαθμίδων και όλων των τμημάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, οι οποίοι παρατηρούν ότι δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα δυσάρεστα συναισθήματά τους με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ευημερία τους και η ποιότητα ζωής τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο: symbouli@uom.edu.gr μέχρι τις 25/10/2018. Δηλώσεις πέραν αυτής της ημερομηνίας δε θα γίνονται δεκτές. Στον τίτλο του μηνύματος χρειάζεται να γράψετε «Πρόγραμμα Ρύθμισης Συναισθημάτων» και να αναφέρετε το όνομά σας, το τμήμα σας και τα στοιχεία επικοινωνίας.

ΕΝΑΡΞΗ: Νοέμβριος, 2018, ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 εβδομαδιαίες, δίωρες συναντήσεις, ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ: Πέμπτη: 17:00-19:00

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font