Δημιουργία Βίντεο Αποφοίτου ΠΑΜΑΚ


Το προσωπικό σας βίντεο θα αξιοποιηθεί: α) σε επετειακές και άλλες εκδηλώσεις παρουσίασης των διαφόρων  διαδρομών καριέρας των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και β) σε δράσεις συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού μαθητών και προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών μας.

Με την αποστολή του βίντεο παραχωρείτε στο Γραφείο Αποφοίτων το δικαίωμα προβολής του σε εκδηλώσεις και διαδικτυακά μέσα του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Ε.Ε. 2016/679 διατηρείτε το δικαίωμα εγγράφου αιτήματος ενημέρωσης, αντίρρησης επεξεργασίας και διαγραφής του βίντεό σας από το σχετικό αρχείο.

 

Προδιαγραφές βίντεο αποφοίτου:

  • Μέγιστη διάρκεια βίντεο: δύο λεπτά (2')
  • Γλώσσα βίντεο: ελληνικά
  • Η λήψη μπορεί να γίνει είτε σε εξωτερικό χώρο είτε στο χώρο εργασίας σας (με έγκριση του εργοδότη). Στο βίντεο μπορεί να εμφανίζεται το λογότυπο της εταιρίας/φορέα που απασχολείστε.
  • Παρακαλούμε δώστε προσοχή στην εικόνα (φωτισμός, καθαρότητα) και στον ήχο του βίντεό σας.
  • Κατά τη δημιουργία του βίντεο, λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να αξιοποιήσουμε μέρος του (μοντάζ) στο πλαίσιο παραγωγής κάποιας συνολικής παρουσίασης αποφοίτων του τμήματός σας ή αποφοίτων που εργάζονται σε συγκεκριμένο κλάδο/επάγγελμα. Επομένως φροντίστε να υπάρχουν ολοκληρωμένες αφηγήσεις, με παύσεις, σε κάθε ένα από τα ακόλουθα σημεία του περιεχομένου (α-δ).
  • Περιεχόμενο βίντεο: α) προσωπική παρουσίαση (ονοματεπώνυμο, τμήμα/έτος αποφοίτησης, τρέχουσα θέση απασχόλησης/εταιρία/πόλη), β) πως αποτιμάτε σήμερα τις σπουδές σας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σε σχέση με την επαγγελματική σας πορεία: μιλήστε συνοπτικά για τα στάδια της πορείας σας μετά τη λήψη του πτυχίου σας, γ) ποιες άλλες δραστηριότητές σας, στη διάρκεια της φοίτησής σας, σας βοήθησαν να προετοιμαστείτε για την είσοδό σας στην αγορά εργασίας π.χ. εθελοντισμός, πρακτική άσκηση, εποχική απασχόληση, ανάπτυξη δεξιοτήτων (γλώσσες, εφαρμογές, κοινωνικές δεξιότητες κ.λπ.) , δ) τι "συμβουλεύετε" στους ενεργούς φοιτητές μας και στους μαθητές λυκείου που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμά σας.

Εταιρικά βίντεο: Γνωρίζουμε ότι σε πολλές Ελληνικές και πολυθενικές εταιρίες εργάζεται σημαντικός αριθμός αποφοίτων μας και κάποιες από αυτές έχουν ιδρυθεί από αυτούς. Η δημιουργία "εταιρικού βίντεο" με την παρουσία του συνόλου των πτυχιούχων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που απασχολούνται στην εκάστοτε εταιρία θεωρούμε ότι θα μας δώσει μία πλήρη και ευρεία εικόνα των επαγγελματικών επιλογών  που μπορούν να έχουν οι νέοι μας απόφοιτοι.

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε στην δράση μας με την παραγωγή εταιρικού βίντεο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο career_alumni@uom.edu.gr για να συμφωνήσουμε τις προδιαγραφές χρόνου και περιεχομένου.

 

Επενδύουμε σε όλους εσάς γιατί πιστεύουμε ότι "Η δική σας ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ είναι η δική μας ΙΣΤΟΡΙΑ".

 

Σας ευχαριστούμε όλους για την ανταπόκρισή σας.

 

Γ

 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font