Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής: Ημέρα και ώρα διεξαγωγής ορκωμοσίας


 

Οι Υποψήφιοι Πτυχιούχοι του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ενημερώνονται για την τελετή αποφοίτησης (ορκωμοσία) που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, κατά το διάστημα 10:15 π.μ. έως τις 1:00 μ.μ., στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ισόγειο κτιρίου). Προγραμματίζεται να διεξαχθούν 2 (δύο)  συνεχόμενες τελετές αποφοίτησης (ορκωμοσίας) ως εξής:

α) Ομάδα Α - Υποψήφιοι πτυχιούχοι με ονοματεπώνυμο από Α έως Με

Η είσοδος των υποψηφίων πτυχιούχων της Ομάδας Α θα γίνει στις 10:15 π.μ. (ενημέρωση υποψηφίων και υπογραφές εγγράφων - το ωράριο πρέπει να τηρηθεί αυστηρά), ενώ η προσέλευση των προσκεκλημένων τους θα ξεκινήσει στις 10:30 π.μ.

.........................................................................................................................................

β) Ομάδα Β - Υποψήφιοι πτυχιούχοι με ονοματεπώνυμο από Μη έως Ω

Η είσοδος των υποψηφίων πτυχιούχων της Ομάδας Β θα γίνει στις 11:45 π.μ. (ενημέρωση υποψηφίων και υπογραφές εγγράφων - το ωράριο πρέπει να τηρηθεί αυστηρά), ενώ η προσέλευση των προσκεκλημένων τους θα ξεκινήσει στις 12:00 μ.μ.

 

Τέλος, παρακαλούνται όσοι πρόκειται να παρευρεθούν, να τηρήσουν τον παρακάτω κανονισμό:

"Απαγορεύονται οι κόρνες αερίου, οι πυρσοί και γενικά η χρήση κάθε αντικειμένου που είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια των παρισταμένων (κίνδυνος πυρκαγιάς, βραχυκυκλώματος κ.λπ.), προκαλεί ενόχληση και αντίκειται στην οφειλόμενη ακαδημαϊκή ευπρέπεια."