Πρόσκληση στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Πανεπιστημίου


Ημερομηνία Λήξης Προκήρυξης: 2018-12-20

Πρόσκληση στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Πανεπιστημίου

Φέτος, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θα βάλει τα γιορτινά του για έναν καλό σκοπό!

Την Πέμπη 20 Δεκεμβρίου 2018, στις 14.00 μ.μ. σας προσκαλούμε όλους στο φουαγιέ του Πανεπιστημίου μας για να ανταλλάξουμε ευχές, να δοκιμάσουμε νόστιμα μελομακάρονα και κουραμπιέδες, να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας με έναν πρωτότυπο τρόπο και να προμηθευτούμε Χριστουγεννιάτικα είδη και προϊόντα του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). 

Μέσα από το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής  και σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Make a Wish, με μια δωρεά 2 ευρώ θα μπορέσετε να αποκτήσετε ένα χάρτινο αστέρι, να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Πανεπιστημίου μας και να βοηθήσετε να πραγματοποιηθούν μικρές και μεγάλες ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. 

Την εκδήλωση θα συνοδεύσει το χορωδιακό σύνολο του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης με ερμηνεία από παραδοσιακά κάλαντα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και spirituals. Την χορωδία διδάσκει και διευθύνη η αναπληρώτρια καθηγήτρια του ΤΜΕΤ  Άννα-Μαρία Ρεντζεπέρη-Τσώνου. Στο πιάνο θα συνοδεύει η Ελπίδα Τσάμη. Σολίστ η Άννα Προκοπά. 

Σας περιμένουμε όλους για να μοιραστούμε μαζί το πνεύμα των Χριστουγέννων!

Λήψη Αρχείων / Downloads
Πρόσκληση

Πρόσκληση

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font