ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ 13 -14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ 13 -14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 13 & 14 Απριλίου του 2019 στην Αθήνα με συμμετοχή τριμελών ομάδων από προπτυχιακούς & μεταπτυχιακούς φοιτητές από Ελλάδα & Κύπρο και την υποστήριξη 40 εθελοντών.

Ο A.N.T. είναι μια ευκαιρία να σας φέρει κοντά με φοιτητές (μεταπτυχιακούς και/ή προπτυχιακούς) από διάφορα πανεπιστήμια της χώρας με σκοπό να αναδειχθούν οι διαπραγματευτικές σας δεξιότητες συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια των ελληνικών Πανεπιστημίων και στην ακαδημαϊκή αριστεία.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες θα χρειαστεί να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους έως τις 28 Φεβρουαρίου 2019 στον ιστότοπο της διοργάνωσης: ant.aueb.gr . Η αξιολόγηση θα γίνει βάσει των σπουδών που έχουν ολοκληρώσει, την ενδεχόμενη εργασιακή/εθελοντική τους εμπειρία, τυχόν βραβεύσεις και διακρίσεις τους, τη γεωγραφική προέλευση της ομάδας, καθώς και από το συνοδευτικό video όπου θα επεξηγούν τους λόγους για τους οποίους εκτιμούν ότι θα πρέπει να επιλεγούν για να συμμετάσχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: ant.aueb.gr ή στα socialmedia. Εκεί, περιγράφονται οι προϋποθέσεις συμμετοχής, η διαδικασία και η οργάνωση του διαγωνισμού, καθώς και ο τρόπος αξιολόγησης των αιτήσεων.

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font