ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΑΡΙΝΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΑΡΙΝΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΑΡΙΝΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2018-2019 ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΑΠΟ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

1.ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Β` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

2.ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Δ` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΕΑΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

3.ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤ` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΟΓΗΣ 2 ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ (ΣΤΟ ΓΚΙΣΕ Η` ΜΕ E-MAIL).
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ.

4.ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Η` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΟΓΗΣ 2 ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ - ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ (ΣΤΟ ΓΚΙΣΕ Η` ΜΕ E-MAIL).
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ.

5. ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΩΝ (ΕΑΡΙΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ) ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ-ΑΛΛΑΓΩΝ.


ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ - ΕΑΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  1. Το υποχρεωτικό μάθημα με τίτλο: «Χρηματοοικονομική Εταιριών» Β’ εξαμήνου αντικατέστησε το υποχρεωτικό μάθημα με τίτλο: «Χρηματοοικονομική Διοίκηση ΙΙ» Β' εξαμήνου.

  2. Το υποχρεωτικό μάθημα με τίτλο: «Αγορές Χρήματος και Κεφαλαίου» Δ' εξαμήνου αντικατέστησε το υποχρεωτικό μάθημα με τίτλο: «Χρηματοοικονομικοί Οργανισμοί και Αγορές» Δ' εξαμήνου.

  3. Το μάθημα επιλογής με τίτλο: «Διδακτική Μεθοδολογία και Εκπαίδευση Ενηλίκων και Υλοποίηση Διδασκαλιών » είναι νέο μάθημα επιλογής στο ΣΤ` εξάμηνο.

  4. Το μάθημα επιλογής με τίτλο: «Θέματα Αστικού Δικαίου» Στ` εξαμήνου αντικατέστησε το υποχρεωτικό μάθημα με τίτλο: «Εισαγωγή στο Αστικό Δίκαιο» Α` εξαμήνου που επίσης αντικατέστησε το παλαιότερο μάθημα Αστικό Δίκαιο Ι. ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ (ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ) ΣΤΟ Α` ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΟ ΣΤ`. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ Α` ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΑΡΑ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΛΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΟ ΣΤ.

  5. Οι φοιτητές της κατεύθυνσης Λογιστικής και Φοροτεχνικής που οφείλουν το υποχρεωτικό μάθημα «Αγγλικά ΙV» ή «Γαλλικά ΙV» ή «Γερμανικά ΙV» θα το αντικαταστήσουν με ένα άλλο μάθημα επιλογής ΣΤ` ή Η` εξαμήνου. Οι φοιτητές της κατεύθυνσης «Χρηματοοικονομικής» που οφείλουν το προαναφερθέν μάθημα θα το αντικαταστήσουν με το υποχρεωτικό μάθημα με τίτλο: «Λογιστική Εταιριών» Δ' εξαμήνου).

  6. Το μάθημα Χρηματοοικονομική Διοίκηση ΙΙΙ Στ` εξαμήνου μετονομάζεται σε Διοίκηση Κεφαλαίου Κίνησης.

  7. Το μάθημα Χρηματοοικονομική Διοίκηση IV Στ` εξαμήνου μετονομάζεται σε Μορφές Χρηματοδότησης.

  8. Το υποχρεωτικό μάθημα με τίτλο: «Ειδικά Θέματα στη Χρηματοοικονομική» Η` εξαμήνου αντικατέστησε το υποχρεωτικό μάθημα με τίτλο: «Πρακτικές Εφαρμογές στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση» Η' εξαμήνου.

  9. Το υποχρεωτικό μάθημα με τίτλο: «Χρεόγραφα Σταθερού Εισοδήματος» Η` εξαμήνου αντικατέστησε το υποχρεωτικό μάθημα με τίτλο: «Πρακτικές Εφαρμογές Χρηματιστηριακών Επενδύσεων» Η' εξαμήνου.

  10. Το υποχρεωτικό μάθημα με τίτλο: «Διαχείριση Τραπεζικών Κινδύνων» Η` εξαμήνου αντικατέστησε το υποχρεωτικό μάθημα με τίτλο: «Πρακτικές Εφαρμογές στη Τραπεζική».

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font