5 Υποτροφίες για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: Master of Science (MSc) in Intelligent Critical Infrastructure Systems


5 Υποτροφίες για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: Master of Science (MSc) in Intelligent Critical Infrastructure Systems

Το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία «Κοίος» προκηρύσσει 5 υποτροφίες για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μάστερ σε Ευφυή Συστήματα Υποδομών Ζωτικής Σημασίας (MSc inIntelligent Critical Infrastructure Systems) οι οποίες θα προσφερθούν με βάση ακαδημαϊκά κριτήρια. Οι υποτροφίες προορίζονται για νεοεισερχόμενους/ες φοιτητές/τριες για εισδοχή το Σεπτέμβριο 2019.

Η υποτροφία θα είναι για ένα έτος, ανανεώσιμη ετησίως με βάση την πρόοδο και την επίδοση του φοιτητή ή της φοιτήτριας. Περιλαμβάνει το 50% των διδάκτρων για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Για εισδοχή στο πρόγραμμα απαιτείται πτυχίο (BSc) από τους κλάδους της Μηχανικής ή των Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή αιτήσεων είναι στις 3 Απριλίου 2019 (12 το μεσημέρι). 

Οι υποτροφίες θα προσφερθούν με βάση ακαδημαϊκά κριτήρια μόνο. Οι υποψήφιοι/ες που υποβάλλουν αίτηση για εισδοχή στο πρόγραμμα θα αξιολογούνται αυτόματα για υποτροφία με βάση τις πληροφορίες που καταθέτουν στην αίτηση εισδοχής. Ενδέχεται να ακολουθήσει συνέντευξη και η αξιολόγηση επικεντρώνεται στα παρακάτω κριτήρια:

  • Ακαδημαϊκή αριστεία στις προπτυχιακές σπουδές
  • Συστατικές επιστολές
  • Επαγγελματική εμπειρία (αν υπάρχει

 

  • Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του γραφείου Διασύνδεσης https://dasta.uom.gr/Career/ScholarshipPrograms/PublicScholarshipProgramsDetails.aspx?ItemId=40088


Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font