Πολυφωνικά Αναλόγια V ΚΘΒΕ-ΠΑΜΑΚ. Θεατρικές Παραστάσεις


Πολυφωνικά Αναλόγια V ΚΘΒΕ-ΠΑΜΑΚ. Θεατρικές Παραστάσεις

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, συνέχισαν για πέμπτη (5η) συνεχόμενη χρονιά την επιτυχημένη δράση τους και έδωσαν την ευκαιρία στους φοιτητές να εξοικειωθούν με το θέατρο και να δοκιμάσουν τις δικές τους δυνατότητες στην υποκριτική μέσα από τη δραστηριότητα Πολυφωνικά Αναλόγια.

Mαζί με τα Οικονομικά, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την Πληροφορική, τη Λογιστική, την Ειδική Αγωγή, τη Μουσική Επιστήμη και τις Διεθνείς Σχέσεις, οι φοιτητές διδάχθηκαν τη βελτίωση της κίνησης, της ορθοφωνίας, των αυτοσχεδιασμών, μέσα από μια ομαδική δραστηριότητα στο Πανεπιστήμιο και ετοιμάστηκαν για την παράσταση μαζί με τους συμφοιτητές τους.

Η ομάδα των φοιτητών της δράσης, θα ανεβάσει με τη μορφή των θεατροποιημένων αναλογίων, την παράσταση «Ρυθμολογία… ΣΑΙΞΠΗΡ»η οποία συγκροτείται, στη σύνθεσή της, από αποσπάσματα 12 έργων του Συγγραφέα.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν, στις 23/5/2019 και ώρα 20:30 στο Βασιλικό Θέατρο και στις 31/5/2019 και ώρα 20:30 στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Εισιτήρια για τις παραστάσεις μπορείτε να προμηθευτείτε ΜΟΝΟ από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΘΒΕ και από τα ταμεία του ΚΘΒΕ.

Ενημερωθείτε για τις παραστάσεις και αγοράστε το εισιτήριό σας εδώ:

https://bit.ly/2LMHRqK

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font