Πολυφωνικά Αναλόγια V ΚΘΒΕ-ΠΑΜΑΚ. Η θεατρική παράσταση «Ρυθμολογία… ΣΑΙΞΠΗΡ» στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας


Πολυφωνικά Αναλόγια V ΚΘΒΕ-ΠΑΜΑΚ. Η θεατρική παράσταση «Ρυθμολογία… ΣΑΙΞΠΗΡ» στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Ημερομηνία Έναρξης
2019-05-31 20:30:00

Ημερομηνία Λήξης
2019-05-31 22:00:00

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, συνέχισαν για πέμπτη (5η) συνεχόμενη χρονιά την επιτυχημένη δράση τους και έδωσαν την ευκαιρία στους φοιτητές να εξοικειωθούν με το θέατρο και να δοκιμάσουν τις δικές τους δυνατότητες στην υποκριτική μέσα από τη δραστηριότητα Πολυφωνικά Αναλόγια.

Mαζί με τα Οικονομικά, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την Πληροφορική, τη Λογιστική, την Ειδική Αγωγή, τη Μουσική Επιστήμη και τις Διεθνείς Σχέσεις, οι φοιτητές διδάχθηκαν τη βελτίωση της κίνησης, της ορθοφωνίας, των αυτοσχεδιασμών, μέσα από μια ομαδική δραστηριότητα στο Πανεπιστήμιο και ετοιμάστηκαν για την παράσταση μαζί με τους συμφοιτητές τους.

Η ομάδα των φοιτητών της δράσης, προετοιμάστηκε ώστε να ανεβάσει με τη μορφή των θεατροποιημένων αναλογίων, την παράσταση «Ρυθμολογία… ΣΑΙΞΠΗΡ»η οποία συγκροτείται, στη σύνθεσή της, από αποσπάσματα 12 έργων του Συγγραφέα.

Η πρώτη παράσταση πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, στις 23/5/2019 και ώρα 20:30 στο Βασιλικό Θέατρο. Η δεύτερη παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 31/5/2019 και ώρα 20:30 στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ισόγειο) και αξίζει να την παρακολουθήσετε!

Εισιτήρια για την παράσταση μπορείτε να προμηθευτείτε ΜΟΝΟ από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΘΒΕ και από τα ταμεία του ΚΘΒΕ.

Ενημερωθείτε για την παράσταση και αγοράστε το εισιτήριό σας εδώ:

https://bit.ly/2LMHRqK