Ανακοίνωση εγγραφών πρωτοετών ακαδ.έτους 2019-2020


Ανακοίνωση εγγραφών πρωτοετών ακαδ.έτους 2019-2020

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

https://eregister.it.minedu.gov.gr

18/9/2019 ΕΩΣ 27/9/2019

 

Καλούνται οι επιτυχόντες/-ούσες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 καθώς και οι επιτυχόντες/-ούσες με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, που έχουν ολοκληρώσει την ηλεκτρονική εγγραφή τους, να προσέλθουν οι ίδιοι/-ες (ή οι νόμιμα εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποί τους) στη Γραμματεία του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

23/9/2019-04/10/2019

1.την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, υπογεγραμμένη, που φέρει μετά την υποβολή της αριθμό πρωτοκόλλου,
2. απλή φωτοτυπία (και τις δυο όψεις) του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου,
3. τον αριθμό Μητρώου Αρρένων για τους άρρενες φοιτητές που απαιτείται για τα πιστοποιητικά στρατολογίας (αναγράφεται στο απολυτήριο λυκείου ή σε πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης),
4. δύο φωτογραφίες (τύπου ταυτότητας),
5. Για τους Έλληνες Πολίτες της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή Έβρου. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής τότε πρέπει να αποστείλουν ή καταθέσουν αυτοπροσώπως, όπως παραπάνω, βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου από την οποία να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σ΄ αυτόν, από Δήμο των ανωτέρω Νομών.
6. Συμπληρωμένη την παρακάτω Δήλωση Ξένης Γλώσσας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν

Όσοι αδυνατούν να προσέλθουν μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά με ταχυδρομείο ή courier.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Στην σωστή καταχώρηση των στοιχείων σας, στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής.
Οι επιτυχόντες / -ούσες που παράλληλα με την αίτηση εγγραφής τους υπέβαλαν και αίτηση διαγραφής τους από άλλο Τμήμα ή Σχολή ΑΕΙ ή ΤΕΙ, η εγγραφή στο Τμήμα θα ολοκληρωθεί όταν:
αποσταλεί από το Τμήμα ή τη Σχολή αρχικής εγγραφής η βεβαίωση διαγραφής, ή προσκομισθεί από τον / την ίδιο / -α τον / την ενδιαφερόμενο /- η.

Οι βεβαιώσεις εγγραφής και οι κωδικοί των πρωτοετών θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών μετά από σχετική ανακοίνωση στη σελίδα του Τμήματος.

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ


 

Αναλυτική ενημέρωση των πρωτοετών φοιτητών/τριών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη  24 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 στο Αμφιθέατρο 3 του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

 


δηλωση μαθηματος ξενης γλωσσας

Λήψη Αρχείων / Downloads
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font